Söndag

Seg och j'vlig som vanlig =/ Idag har jag inte gjort nåt speciellt, mer än och slappat och så fick jag näsblod oxå, 2 ggr =/=/ Imon är det praktik, ska bli skoj!! Får ta fram de kläder jag ska ha om de inte finns kläder till mig där uppe då :D Ikväll ska jag se på parlamentet. Ett måste. Sen ska jag gå och lägga mig. Börjar 7.00 imon så. Så får se om det blir nåt snack i tele sen idag. Ajja ska ta och gå vidare nu. Orkar inte vara inne här nåt mera.

Hej svejs!!

Fredag

Idag har man gått hel dag i skolan. Och det sög mkt. Just nu väntar jag på att maten från grillet ska bli klart. dricker nu ett torrt vin och jordgubbar =) (köttbullar som jag sa igår, haha) Ja som det kan gå.. känner mig lite små bedövad i armarna.. Jaja får ta det lugnt med drickat nu.. Haha xD Pratar med Anders växelvis ikväll. Jajja nu ska jag ta och gå ner!

Puss hej!!


R.I.P Anna

Finns inga ord om hur mkt jag saknar dig. Hoppas du får det bra där du är nu och att Nalle tar hand om dig. Ledsen att jag inte kunde ta farväl av dig på sjukan. Men jag kunde inte det själv. Då hade jag brutit ihop totalt. Skolan var en pina, men det gick. Fast Höll på att börja gråta i bilen då de spelar upp en hund som har ont. Jaha man mådde inte så jätte bra att få höra det. Tänkte juh på dig direkt. Och hur du måste ha haft det jobbigt med tumören i hela magen samt mellan blåsan och tarmarna. Usch!! Jag har inte börjat gråta så mycket ännu. Gråter inte ens nu. Men det kommer sen, då jag inte orkar att stänga ute känslorna. Men hade jag fått 3 önskningar så hade jag velat ha dig tillbaka samt att Nalle oxå skulle ha fått leva. Plus att ni skulle vatt odödliga, men tyvärr är inte livet rättvist. Man får bara försöka följa med i svängarna och ta vara på de stunderna man fick ihop. Spara dem till sitt hjärta och bevara tiden i oändligheten.

Får nog ta och göra något annat. Annars knäcker jag mig själv. Som sagt så finns det ingen vovve kvar nu. Ingen alls. Man får lära sig leva utan hundskall eller en glad svans som viftar. Eller ett par glada ögon man ser när man kommer hem...

Blir allt för mig idag.







Sorglig dag idag..

Jag har mått bättre än vad jag gör nu.. Fattar inte hur jag ska klara skolan idag =/  Har brytit ihop några ggr. Nu vill jag bara åka till skolan. Få något annat att tänka på. Vill inte tänka på det som ska hända. Det är så jag vill skydda mig själv från att inte låta känslorna ta över. Så är det tyvärr.

Först tog dem Nalle och nu ska dem ta Anna =( Jag tror att det är min mamma som har det värst nu. Men hela familjen inklusive släktingar har det jobbigt, de som vet att hon inte kommer att leva imorgon. De som vet att hon inte mår bra nu. Och de som bryr sig. Jag är en av dem. Hade jag fått hade jag velat ha henne frisk i jämte mig i några år till.

Jag älskar dig Anna, du är och förblir i mitt hjärta fastän du inte längre kommer att få vara vid min sida. Du ska få träffa Nalle idag. Han kommer och möter upp dig då vi tar farväl idag av dig. Då får ni åter igen springa unga och friska tillsammans på någon fin himmelstrand.


Min Älskade Saknade Nalle


Min Älskade Anna


En sorglig nyhet =(

Vaknade av att min mamma kom in på mitt rum och undrade om jag sov. Delvis, sa jag och jag fick reda på att Anna inte mår så bra. Jo jag vet, satt själv med henne igår natt och masserade hennes ben och mage. Tumören har spridit sig rejält. Hon andas tugnt och är varm. Mamma hade masserat henne andra hälften av natten. Och hon sa att vi ska ta bort henne imorgon klockan halv 11. Då har jag skola och jag har bestämt mig att jag ska gå i skolan då, jag kommer inte orka gå med när de tar bort henne. Men det kommer bli tufft i skolan ändå. Vet inte hur jag kommer att reagera, men får skriva om det imorgon.

Usch jag orkar inte med såna här tråkigheter. Men det är bäst för henne för hon ska inte få lida. Just nu ligger hon ute under grillen i gräset vid planket. Där har hon det gott. Det märks att hon inte mår bra, och man blir ledsen när man ser henne. Men jag tycker inte det är rättvist. Hon var så pigg innan tumören kom... Det är inte rättvist. De har redan tagit Nalle ifrån oss och ska Anna oxå försvinna kommer det bli redigt deppigt hos oss i familjen. Gillar inte sånt här.

Jag kommer antagligen om jag känner mig själv, sörja en hel del. Plus att jag kommer att bli deppig.

Publicerar denna bild som ett minne på att hon fortfarande är i livet:


En härlig helg som snart är slut.

Orkar inte skriva mkt. Varit hos Linda hela helgen. Haft jätte skoj! Dansat i fredas och lördas! Hunnit bränna mig på ryggen oxå =/ Och nu ett eftertraktat samtal med goa Anders!!

Fredag..

Snart ska jag med bussen som går tjugo över.. Ska åka till Linda och bo där över helgen. Ska bli kul. Utgång ikväll och imon =)=) Najsigt värre. Går härifrån vid 10 över..

Nä nu ska jag ta och göra dem sista grejjerna.. Puss hej


Arg!!!!!

Som bara den. Vet inte vart jag ska bli av någonstanns.. Fy som ba den... Har hög musik på men det hjälper inte. Får försöka på något annat sätt.. Kanske får ta och cykla en stund eller nåt.  Hatar när sånt här händer, så jäkla typiskt. Så skyller dem på det och det, fastän jag har rätt.. Nä nu... Har inga mera ord att skriva mer än ni vet vad...

Sista morgonen med Niklas Strömstedt

Du kom till mig. Våren var som vackrast, när du kom till mig
Om jag vetat det jag vet nu, när du fanns hos mig. Nu är det försent.

Förälskade satt vi på balkongen och berusade.
Vi delade en flaska till och älskade varandra till sömns.

Och när vi vaknade var rummet ljust och gatan utanför var lika full av liv och rörelse som jag.
Och i en säng på tredje våningen drack vi te med mjölk och honung.
Du hade en gitarr och jag spelade, du dansade.

Den sommaren. Vi åkte ut på Lidingö och hem igen.
Och körde på en fågel och begravde den nånstans vid en sjö.

När hösten kom sa du att nu känns det som det börjar om.
Men jag var bara tyst och tom när hösten kom och sommaren dog.

Men det händer att jag går förbi huset som du bodde i.
Det händer att jag ser dig då och då.
Vi trodde att vi fattade.Vi blundade och skrattade.
Vi tog allting vi kunde få. Jag undrar vad vi tänkte på.

Den morgonen. Jag minns dig där i fönstret sista morgonen.
Det hände nåt på natten och på morgonen var allting förbi.

Ännu en tisdag..

Vad dagarna går fort nu.. Snart är det sommar och snart får jag träffa Anders. Och sen får jag jobba och tjäna egna pengar. Ska jobba i hemtjänsten, trivs där jätte mycket!!!

En annan sak som jag har funderat jätte mycket är att hur folk förändras. Om det är något positivt eller negativt? Vad vet jag inte. Märker bara att ens kompisar förändras. De ändras. En del blir man mer tight med, andra rinner ut i sanden. Undra om det ska vara så, om det är meningen med allt som händer? Har haft en del barndomsvänner som har försvunnit och som är på väg att försvinna. Är det för att de har upptäckt att allt handlar om dem, eller för att de helt enkelt inte har tid längre för någon annan. Stackars dem isf.
De kommer att förstå vad dem har missat när de väl märker det, om de nu gör det =S 

Men ska inte hänga läpp, jag har juh massor av nya vänner kvar och dem är jag tacksam för. Jag tror man skaffar sig nya vänner när de gamla inte hör av sig mer. Det är nog en del av människolivet, vad jag tror iaf.

Ps.Hoppas ni tycker om det jag skriver, annars lägg gärna till en kommentar. Man kan alltid lära sig något nytt. =)  Till er som inte förstår mina förkortningar så betyder dessa orden så här: isf=i så fall, juh=ju, iaf= i alla fall Ds.


En helt vanlig måndag, ungefär...





Precis vatt och tränat. Det var skönt idag och få röra på sig. Inte ätit nåt annorlunda nu under påsken, så jag kände inte av nåt extra xD Men jag var iaf helt slut när jag kom hem. Starkt jobbat =)



Fyllde 21 år igår. Firade mig med kalas och var ute natten mellan lördag och söndag. Hade jätte skoj.

Nu längtar jag efter att få höra Anders röst, men han sitter på bussen hem till sig nu. Han har vatt i malmö hela dan och hejjat på Öis, men de losade med 3 mål till Malmö FF. Hm.. Han är nog inte så glad nu. Får försöka liva upp han, hur nu det ska gå till =S

Jajja, kollar på Van Veetern nu, dock nyheter nu... Men jag har aldrig vatt förtjust i dem filmerna, men denna filmen verkar bra!!

Imon är det redovisning som gäller. Hoppas det går bra. Gjort hälften nu iaf. Ska göra resten imon. Så jag ska upp tidigt imon!! Men men imon får jag iaf prata med Anders imon!! Jippi!! Miss his voice!! Den galna göteborgaren xD

Nu ska jag ta och pysa tillbaks till filmen =) Ha det fint allihopa!! Kramar

This is me, enligt en väldigt speciell vän!!


Fint väder ute!!


:@

Är bara ännu mera arg idag. Tack så J'Vla mycket för den!!! Det behövde jag verkligen. Nu sticker jag!!!!!


Om ni har tur och vill ha tag på mig, ni når mig på min mobil, om jag inte stängt av den förstått.!!!


....


hej..

idag är det tisdag. jag är trött men tack och lov att man är ledig. får läsa den där boken som vi ska ha läst tills imon.. annars vet jag inte vad som händer idag.. får la se.. jaja jag ska ta och kolla in några andra sidor och kanske spela lite på blip.se


Annars ha det!!

5 April..

Vaknade av att det vibrerade under mig.. Ja det låter la inte så konstigt när man lyckats att somna på sin mobil ^^ Anders ringde för att höra hur det var och att han var uppe. Ska hålla tummarna för Öis, ett gbgs fotbollslag.. Dock är man inte intresserad av sport.. Men men, det är en annan femma.. Somnade om och sedan vaknade jag av att någon bankade på dörren där nere. Så då var det bara att dra sig upp ur sängen och ner och öppna.. Sen gick man vidare upp till sitt rum och in för att kolla om det hänt nåt skoj på datan. Var det vanliga ungefär.. Sedan kollade jag på filmen My best friends girl. Den var helt okej, rätt rolig faktiskt. Så nu sitter man här och hade inget och göra, så jag bestämde mig för att titta in här och skriva en rad. Tänkte även lägga upp lite dikter som jag skrivit nu dem senaste dagarna.


Du och Jag Mötet:
En varm sommardag, då du kom till mig. Med öppen famn och bestämda steg. Dina ögon  glittrade av glädje, nyförälskelse och självsäkerhet. Du steg rätt in i mitt hjärta. Du la en hand så ömt och varmt, så att du kunde känna mina hjärtslag. Jag vibrerade av din ljumma andedräkt mot min hals. En kyss och det blev och vi var 2 föralltid tillsammans!

Ljuset:
Du är ljuset i mitt liv. Jag har kommit ut ur mörkret. Tack min vän!!

Förändringen:
Det kommer en tid då man förändras. När man förändras så märker man av det själv. Det kan både bli bra och dåligt. Vad du väljer att känna är ditt eget val. Men jag kan lova att du inte kommer att ångra dig! Mvh: En Vän.

Känslan:
Du vill veta och känna hur det är att få ha min bakgrund! Men om jag inte godkänner det då?! Ska du tvinga mig, eller ska du påstå att du vet? Att du vet vad jag har varit med om, hur jag har känt mig? Va?! Ska du det?! Du kan ju försöka men du kommer aldrig att kunna uppnå det. Så varför låter du mig inte bara få vara ifred?

Olyckligheten:
Varför är det så mycket olyckligt här i världen? Vad är det för fel på en lycklig framtid? Kanske för att det är så mycket missförstånd som leder till bråk, som leder till krig, som leder till död. Är det verkligen det vi vill ha? Död? Vi utrotar varandra, varför inte försöka överleva tillsammans?

Dessa var mina dikter för tillfället. Lägger in fler så fort jag kan och har skrivit fler. Hoppas du uppskattade läsningen och att du fortsätter att läsa.

Lördag

Klockan  steg man upp idag.

Var rätt  då och fortfarande..


Ungefär så här  ser det ut.. Haha xD




Men tror dagen kommer bli jätte fin idag så då ger jag er denna fina  att titta på!!!

Detta inlägget är för Yxaxe ;)

Snäll du e som la upp min blogg på TW. Trivs jätte bra i vår stam där och hoppas ni oxå gör det =)

Idag har jag varit i skolan, hade en ny kurs idag. Hemsjukvård och palliativ vård. Det verkar jätte intressant och ser fram emot kursen=) Sedan när jag kom hem så blev det att kolla runt på TW och The west.. Sedan så pratade jag med Anders, så go kille alltså :) Sedan gick det över till tele som jag nu fast i ca 2 timmar eller nåt. Och nu är man här och skriver i bloggen =) Måste lägga in en härlig bild!!




Musik dax =)

American bad ass med kid rock

Tänkte dela med mig av denna bild oxå. Det är precis så här det ligger till. Snackar med världens trevligaste, mysigaste och speciellaste personen som finns!! Tack Anders!!!


En redig April dag....

Idag är det den 2 april.. Idag har jag kollat klart på the broken. den var konstig och oförstådd..



2 av 5 @

Nu pratar jag med Anders. Väldigt intressant samtal ;)

RSS 2.0