den sociala biten, saknar jag.

jo det är sant. jag träffade en as go kille och vi hade det jätte trevligt. men just nu känns allt så fel.. det hände för mkt och för mkt känslor som kom upp. det känns som om att vi inte har någon kontakt längre. och jag vill inte att det ska vara så. jag är en väldigt social människa och när en person försvinner ur mitt liv så blir jag depp. även om jag har eller inte har känslor för personen. så jag vill gärna ha kvar kontakten, men frågan är om han vill det?

var är flickan?

som var off killar, som var stolt över den hon var, som var stark och som absolut inte tog nån skit?? Jag vill hitta henne igen. Jag vet att jag är off killar. så jag är väl en bit på vägen. men ändå. den flickan var alltid glad och så. jag vill ha henne hos mig igen...

Tänk om man kunde få sova bort hela sitt liv.

vad skönt det hade vatt då.. för just nu är det ett helvete att vakna på morgonen och veta att det är ännu en dag man ska genomlida.. och inte blir det bättre av att folk slutar höra av sig.. då vet man att man är ensam.. och plusset på¨detta är att jag har en sån jädra mensvärk.. om nån hade sagt, får jag dräpa dig. så hade jag nog inte tackat nej. för jag ser ingen utväg i detta.. inte heller något hopp. jag är som sagt bara ett skal som utnyttjas och används av en fångad själ som är vilse. det hela är skumt, jag vill inte leva och jag vill heller inte dö. så vad är det egentligen man ska göra? jag håller själv på att gå rätt in i väggen eller försvinna.. jag är för social för denna ensamma värld. jag älskar att prata med folk, men det verkar inte folket vilja bry sig om..


och till råga på allt så har jag nog mist en jävligt bra vän.. =/ Men som jag inte tror läser min blogg.. Du vet vem du är oxå. Nämnde dig i ett tidigare mkt trevligare inlägg..


 Inte för att jag är glad, men jag tog bara denna bilden..

fredag och det ska vara en glad dag för många, dock inte för mig..

ännu en dag man måste genomlida. jag fattar inte varför jag måste vara kvar i denna kropp? jag blir alltid fångad och lämnad. gah. varför har man en sån otur? jag orkar inte mer snart. jag har vatt depp nu sen i tisdags, kanske ännu längre tillbaks. hunger för att äta har jag inte, om jag vill? nej det vill jag inte. och nu har jag fått tankar som jag egentligen inte ska ha, för det överensstämmer inte över mitt riktiga jag. var är den spralliga, äventyrliga, glada, starka cecilia? inte här iaf. här är det bara tomt. som ett tomt skal kan man säga. ibland önskar jag att jag bara kunde få somna in.

jag kom på en sak igår. jag är godhjärtad, det är la drf jag har sådan otur jämt.. mindre kul ja.. tyvärr kan jag inte styra över det som händer. det är la ödet som vill att det ska gå så här. vem vet?

jag tror jag är för snäll, det är väl så när man tror att alla har ett gott hjärta.. och sen blir man utnyttjad för det..

hatar att vara i detta tillståndet. för det är inte första gången. men det är nog första gången som mitt hjärta är med i bilden.. det är hemskt.. jag hoppas jag hittar cicci igen, den glada och starka tjejjen igen!!

Det är allt för mig idag, ska snart ta mina kycklingsallader på cafe world på facebook, samt åka in till staden  och handla lite till på lördag, ska vara en djävulsbitch så.. passar nog bra som det nu.. hej svejs



måste jag skriva?

jag vet inte vad jag ska skriva, inte heller om vad jag ska göra. ska man lyssna på sitt hjärta eller ska man stänga av allt. just nu är jag så förvirrad att jag inte är mig själv. jag vet inte ens vad denna jag har tagit vägen, inte heller vad denna sak som skriver ska ta vägen.. jag vet ingenting. vet jag ens om jag gör nåt gott? eller är allt bara ont? säg mig vad är meningen med livet? jag har då ännu inte hittat nåt som kan tyda mig till och fortsätta.. mer än att det är ett måste. tydligen.. och jag börjar bli trött på det!!

Onsdag..

Vatt i ullared idag. Mkt folk och mkt svordomar blev de för mig.. Hittade lite kläder med och annat smått o gott. Köpte skor idag på skopunkten, lite stövlar =) Sedan så har jag nyss färgat och slingat håret. Blev faktiskt nöjd.. Nåt får man allt roa sig med..


Ser fram emot utgång på lördag med Linda. Ja ska vara utklädd till djävul och Linda till en kisse, haha jag ska hålla henne i koppel. Ska bli as kul=) Behöver nåt roligt o se fram emot nu, annars går jag och gräver ner mig fullständigt..


Ajja ska dra kram hej

Mutter.. Tisdag..

Idag hade man sovmorgon, det behövdes då jag sovit oroligt i natt. Varför vet jag.. Men men.. Jag tror jag måste hitta på ett sätt där jag kan slappna av och inte tänka så mycket!! Annars kommer min hjärna kollopsa.. Tyvärr.

Har hämtat en smörgåstårta med syrran idag och den var jätte god. Så jag e lätt proppmätt. Var ett tag sen jag åt nu men är ännu mätt.. Annars har jag bara tatt det lugnt idag.

Imon är det dags för ullared. Får se vad man hittar där =)=) Wiee!!


Vilken kanon helg =)

Oj oj. Vad trevligt jag hade det :) Kom inte hem förräns idag hehe xD Jag har verkligen mött en av världens trevligaste och snällaste kille som finns. En redig gentleman. Men även en gentleman har sina sidor.. Dock kunde jag inte hitta några dåliga :) Och jag synade honom väl. Jag looovar :)

Så man blev behandlad som en prinsessa och det e inte fel kan jag lova :) En mysigare kille än han får man inte!! Detta är något som inte försvinner ur mitt minne iaf. Tack för en fin helg.


Just det Mr M..!!




Tycker synd om min lillasyster..

Vaknar av att pappa och fidde pratar och jag frågar pappa om vi har någon p-skiva. Jo men den var tydligen fastklistrad. Ska nämligen till Ljungby idag och träffa Mr M. Ska bli skoj! Men så fick jag nyss reda på att min lillasyster och min mamma fått åka in till akuten direkt för att hon spyr/får upp blod. Och så ska det inte vara efter 1 vecka, när man opererat halsmandlarna.. Tycker synd om henne. Hon har juh inte heller kunnat äta något nu under några dagar.


Här är hennes blogg om ni vill gå in och kika på den. www.emssa.blogg.se




Söndag, en så seg dag...

Hm. Jobbat hela helgen förutom denna, fått sovmorgon? Nej. Vart uppe halv elva. Och de e inte sovmorgon för mig.. Ja vad händer annars då? Ja du blir la att hålla te på lite onlinespel.. Men men de e trist de med..,. Ska la te Linda sen ikväll. Vad vi ska hitta på vet jag inte. Men de löser sig nog hehe xD




Köksmästarn träder fram...

Haha ja eller nåt liknande. Ska hem till en kompis och vi ska laga mat.


Så huvudrätt blir:

Lövbiff med mögelost, örtpanerade potatishalvor och grillade tomathalvor




Efterrätt:

Marängdessert med jordgubbar och choklad



Så blev bilderna, men de blev redigt gott!! Men nu ska jag ta och gå vidare!! Hej svejs!!!!!




Blocken direkt på msn om...

De börjar bete sig konstigt.. Mm jag tål mkt men när de börjar skriva konstigt vill jag inte ha något med de och göra. Är det fel och göra så tro? Fast det e la vad man förtjänar när man internetsnackar. Men nu e det så att jag inte raggar utan jag vill bara skapa kontakter, eller ja träffa nytt folk. Tycker det e j*vligt roligt, faktiskt!


Igår hade jag nog värsta bråket med min kära (not) syster, blir så trött på henne. Skaffa ett eget liv och skit i alla andra.. Gah!! Gillade inte henne särskilt mkt igår.. Och det gör jag knappt idag heller =/...


Sedan var jag på middag hos min farmor och farfar. Vi blev bjudna på nån kyckling i ugnen och ris, sallad och bönor. Jag tror hon har tappat hela kryddkaret på kycklingen, för jädra vad jag och min kusin drack läsk/vatten. Vi sa de att vi är nu antändbara haha. Till efterrätt fick vi nån kakaomandelmassakaka med vispgrädde,äggula och nåt mer.. Att man hade ont i magen efteråt eller.. Min mage klarar inte så stark mat så pappa fick gå in själv och handla, men jag körde juh så jag var inte lat eller nåt sådant. Men jag vågade inte gå in då jag var rädd att min mage skulle flippa ut.. När jag kom hem väntade ett kärt besök på facebook, mitt cafe som jag har där och lite snack på msn för och sedan bli snack i mobilen hela kvällen. Trevligt trevligt.


Nä vad händer idag då?? Ingen aning än så länge.. Vi får la se...

Dags för mig och gå vidare iaf!! Ha de //Cicci the power of love *asg*



Mjau. Varning Tigern är ute.

Mm just så är det. Dissade precis en kille, som ja. Han var för nyfiken och hade för mycket fördomar mot mig. Tack och lov att jag litade på min instinkt den kvällen att jag inte skulle träffa honom, och tack för det. Förstår inte hur folk kan säga på msn att "hoppas du blir olycklig, sårad och att din partner är otrogen". Men hallå bara för att jag inte vill dejta ska jag då förtjäna detta? Nej du, jag tror inte det. Därför blev det blocken direktt. Jag vet jag avslutar alltid med, ha det bye. Det är alltid mina sista ord. Eller nja nästan, men denna gången blev det så.

 

Hm, ja vad har annars hänt idag? Jo jag var på umo, och fick den insatt. Det var rätt obehagligt när dem var där och grävde, det gjorde lite ont, men det är nog mera smärtan nu efteråt som är de värsta. Värker i hela armen så =/ Min kära syster fick följa med som moraliskt stöd. Sedan åkte vi till Espresso house på Eurostop och jag köpte en choklad fraspino och hon sitt hasselnötslatte xD Sedan delade vi på en hasselnötskaka, det kändes som om att man tuggade på en smörklump, trodde ja skulle spy.. Haha, men ja åt inte upp min bit, inte heller min syster gjorde det. Sedan åkte jag hem med syster och ringde min kära moster. Bestämde med henne att jag och min syster kommer och hälsar på imorgon vid 13.00. Då ska vi hämta våra småkusiner, hoppas de blir överraskade när vi dyker upp!!




Dags för mig och gå vidare!! Hej svejs!!


Eye of the tiger

Är låten som ja ska bestämma om jag ska deleta en person ur mitt liv. Den ska peppa mig till att våga och att bevisa att jag har en tiger inom mig, som en god vän sa till mig. Ja vi får se hur det blir. Men det måste ske idag iaf!! Hm.. Jag är på G nu iaf=)



Jag slog mitt rekord igår, om hur länge jag har pratat i mobil.. Hm nu e det hela 6 timmar... Rätt så stolt, men måste medge att tröttheten kom alltför snabbt inpå, fastän de var ett jätte intressant samtal=)








Jag är bara en flicka, kan du börja behandla mig som en sådan??

Gah, blir jätte irreterad.. Hatar folk som tror att de kan utnyttja en, men där tar de fel.. Och så har de mage att kalla en konstig eller feg. Vad är det här?? Jag förstår mig inte på killar. De är i ett kapitel för sig.

Vad jag har gjort idag?? Jag har städat och bäddat rent i sängen. Så nu ligger alla mina kuddar och trängs xD. Vad händer ikväll då? Ja jag vet inte ännu. Antagligen slapp, blir så när man e halv sjuk. Den där jädra förskyldningen vägrar juh att släppa =/ Och så rethosta på det.. Hm..

Lyssnar nu på 80-tals låtar och Michael Jackson. Jag har precis kollat på filmerna: Ingen kan älska som vi och Stockholmsnatt. 80-tals låtar är bäst nu hos mig:)

Nä nu ska jag ta och gå vidare. Ha det! Kramar Cicci



Sjuk..

Dunder förskyld o ont i halsen =( Nu så e det igång igen...


Fick ett jätte sött gb inlägg av en främling innan, så här löd det:


En liten skyddsängel gick genom ditt rum, hängde upp sina vingar och gav dig en öm puss på kinden och satte sig vid dig. Denna ängel sitter där dag och natt.


Naww... =) Vissa vet hur man ska smickra en flicka..


Dags och gå vidare, hej svejs!!


Kläderna =)

Så nu har jag fått de som jag beställde samt att jag har shoppat lite kläder på stan =)



Ett långt linne

Ett linne

Bh och trosa




Bh och trosor




Tunika och en morgonrock i siden





2 bh

Det var det jag köpte, samt att jag köpte en p-stav så den åker in på onsdag eftermiddag..

Dags och gå vidare. HA DET!! KRAMAR CICCI


Så nu vart denna oxå klar.

Denna blev jag rätt nöjd med. Skissade upp den på knappt 1 timme.





RSS 2.0