Fredag.. RIP Michael Jackson

Ja det trodde man inte när man läste på msn sidan att han var död. Dog av en hjärtattack igår vid 21.00 tiden. Synd han blev bara 50 år...

         






























Torsdag..

Inte gjort så mkt idag. Mest kollat på film och chillat. Idag kom min systers pojkvän hem med en husvagn som dem köpt. Fin var den och nu sitter syrran nere och syr nya gardiner. De som fanns var tydligen inte så moderna.. Haha


Onsdag...

Väduren

Nyckelegenskaper: Väduren är en kraftfull, en käpe eller pionjär, och kan vara intresserad av eld eller metall.

----------------------------------- 

Väduren

21 mars- 20 april

Planet- Mars

Symbol- en bagge

Element- eld

-------------------------


  Dom här vackra bilderna har Angel Taborda skapat.

Temperament

De som är födda i vädurens tecken, särskilt runt den 21:a mars är ofta både varmhjärtade och äreslystna. De jagar inte bara tillfällen att avancera , utan dras till nya outforskade områden när de söker lyckan. Vädurarna är satta på jorden för att upptäcka saker och ting. Dom är födda med den energin och beslutsamheten som krävs för att orka trotts att det är emot alla odds. Vädurarna är otåliga och har svårt för kompromisser. De kan också vara hetlevrade och ha skarpa tungor. Arbete inom arkitetktur, uppbyggnad och utbildning passar vädurarna perfekt. att jobba som säljer passar dom även ypperligt. Dom gör sigg bra i teaterbranchen. Deras starka inriktning på kommunikation kan innebära att de har telepatisk eller clairvoyant förmåga.

Kärlek och Vännskap

Väduren trivs bäst med en partner som hjälper till att förverkliga deras planer och som är en stadig klippa när det blåser hårt. Väduren behöver en partner som är lugnt och systematisk och dessutom tålmodig. Väduren kan vara brysk och behöver då en partner som kan ta emot en pik eller oförskämdhet. Vädurarna har höra krav på sig själva och krväar bland dess vänner ett fritt spelrum.

Örter och Hälsa

Pepparotens eldighet passar vädurens smak för kraftfullla kurer och snabba resultat. Den kan lindra problem vid bihålorna.

Vitlöken hjälper mot astmatiska symtom.

Ett lättlagat te för en vädur med huvudvärk är en handfull mejram som får stå i kokande vatten.

Rosmarin för minnet.

Rosmarin och lavendel i form av te, sötat med honung är en utmärkt sängfösare för en förkyld vädur.

----------------------

  • Symbol: Baggen

  • Polaritet: Manlig

  • Element: Eld

  • Kvalitet: Kardinal

  • Härskande planet: Mars

  • Dominerande kroppsdel: Huvudet

  • Mest omtyckta drag: Mod

  • Nyckelord: JAG ÄR

  • Turdag: Tisdag

  • Turnummer: 1 och 9

  • Magisk födelsesten: Diamant

  • Färg: Röd

  • Städer: Florens, Neapel, Verona, Marseille

  • Länder: England, Tyskland, Polen

  • Blommor: Pelargonia, kaprifol, luktärt

  • Träd: Alla träd med taggar

  • Metall: Järn

  • Djur: Får och baggar


  • Tisdag..

    Idag sov jag runt 12 timmar. Det var skönt att få sova ut. Kollat på NCIS och surplat i mig lite läsk.. Hehe. Sedan var jag hos min mormor.... Sedan kom jag hem och åt glass med jordgubbar. Och sedan blev det en promenad på det!!


    Måndag..

    Jobbat idag, och det gick bra!!

    Helgen såg ut så här:

    Fredag:
    Anders kom med 11 tåget, åkte in och hämtade honom. Sedan åt vi i familjen lite midsommar mat, potatis, gräddfil, fisksås, lax, skinka och gräslök. Sedan åkte vi "barn" ner till tönnersjö, där vi dansade runt midsommarstången. Sedan åkte vi vidare ner till mormors och morfars stuga och grillade och drack lite öl och vin. Sedan åkte vi "barn" hem igen, jag och Anders började ladda inför kvällen då vi gick ut med Emmili och Ulrika. Lite dans fick man oxå. Mysigt värre, dock ej hos mig då jag fick gå barfota till och från bussen + att jag var åksjuk. Den där busschaffisen kunde ej köra buss asså.. Sedan hem och sova ;)

    Lördag:
    Anders lyckades få med mig ut på en runda, vi passade på att besöka Fanny oxå och ge henne lite morötter..Sedan åkte vi till maxi och handlade och köpte en film. Vi kom tillbaks och jag och Anders lagade mat till resten av familjen. Sedan blev vi hembjudna ner till therese, kusinen och vi stannade där tes 03.00... Sedan hem och sova ;)

    Söndag:
    Jag och Anders kollade på en film och hade jätte mysigt ;) Sedan bjöd pappa oss på glass på landet. Sedan åkte vi ut till havet och sedan var det dags att lämna av Anders. Det var verkligen inte roligt att skiljas åt... Det kändes ordentligt sedan när man skulle sova, så jag fick ingen ro så fick sitta vid datan en stund och sedan sova... Sova själv e inget roligt =(

    Söndag...

    Helgen har vatt kanon!! =)

    Tyvärr gick den så fort bara.... =(=(

    Torsdag...

    Ikväll ska jag gå brevid. Går mellan 17.00 till 22.00. Ska bli kul =) By the way, det ska regna ikväll...

    Imon ska jag hämta en viss person på tåget vid 11. Ska bli kul=) Saknat denna personen jätte mkt !!!


    Onsdag..

    Gått brevid med Gunilla idag. Fett Najs xD Kunde inte bli mkt bättre mjukstart. Imorgon går jag oxå brevid fast då med en annan. börjar 17.00 och slutar 22.00. OB ja tack!! Sen imon ska jag ringa andra chefen + lite annat smått och gått xD Rastlös är man idag oxå.. Sov ca 2 timmar när jag kom hem.. Gött najs. Mindre kul att man kokade av värme.. Men men skitsamma xD Kollat på roliga bilder. Lägger upp några så kan ni kolla och bedöma. Om inte annars ha det och hej då!! Ps. Saknar en viss person oxå Ds.
























    Tisdag..

    Idag har jag vatt hos min mormor och så kelade jag lite med Harry oxå.

     Söt va??


    Sedan åkte jag och Syrran till stan där jag köpte lite smycken.




    Sedan köpte jag skor oxå =)



    Måndag..

    Tufft att vakna upp själv. Det kändes tomt. Hur man kan förändras på 3 dagar som man umgåtts är ovanligt för min del. Men jag saknar Anders mkt.



    Vad händer idag?? Ska få tag på chefen och ssk, sedan slapp. Ska se klart en film som ja började glo på igår. Princess Diary 2



    Allt för mig idag. Tjena Hopp!!


    Söndag =)

    Vilken helg det har varit, studenten på fredan, anders kom och vi hade det jätte trevligt. Utgång båda dagarna och socialt umgänge 24 timmar/dygn hehe xD Redigt najs har det varit. Och jag kan inte sluta le :) Vet inte mera vad ja ska skriva. För det som har hänt har hänt.. Och ja, ni får inte reda på mera än att det varit en super mysig helg :):) Tack vare en viss person!!



    Frédag. "Studenten"

    Japp, min kära syster tar studenten idag. Rgenar gör det med ute. Synd så synd. Idag får jag besök av en viss person. Ska bli kul=) Nu ska jag göra iordning mig =) Ajja hej svejs.

    And by the way, jag fick inte klart alla saker som ja skulle göra heller, men skit samma, ORKA!!


    Torsdag..

    Mkt som skall göras idag..

    *Skjutsa mormor till läkarn
    *Köpa blommor
    *Binda blommor
    *Sätta upp tält
    *Städa rummet

    *Skura badkaret
    *Fixa håret klart
    *Renbädda sängen
    *Hämta ett täcke
    *Och några kuddar
    *Laga mat
    *Hänga in kläder i garderoben
    *Prata med anders

    *Panta flaskor

    Snart har jag gjort klart allt =)

    Igår var allt kaos... Om man säger som så... Trodde ja skulle bli galen, men men... Iaf så åkte ja och syrran in till stan, hon skulle sola, kolla på studentsaker till sina kompisar och jag skulle ha leggins.. Vi åkte till stan, det var mkt kö på solariet så vi åkte te flygstaden ist. Hon hittade inget så vi åkte Duno bilå, inget där heller så vi åkte till city gross, väl där var vi vrålhungriga så ja köpte lite kyckling och potatissallad medan syrran tog en räkrulle, eller vad det nu var. Kom hem och åt och kom jag på att jag glömt köpa leggins.. Jaha.. Jaja. Min syrra började färga mitt hår och klippa det. När jag fönat det ser jag att det blivit missfärgat. Jag var alldeles röd i min utväxt.. H'lv'te oxå.. Så jag tog bilen och körde in till maxi och köpte ny hårfärg (dark chocolate), leggins, hårgele och hårspray. Hem igen och lägga i det. Sedan ner och hänta min morfars bil. Kolla på Sommer, sista avsnittet var igår. Helt okej. Sedan i med slingorna och sedan göra iordning sig i håret och för kvällen. Då var klockan 22.30... Sedan ringde Anders så man tjöta lite med han. Sen somnade man.. Då undrar man hur denna dagen ska sluta =/

    Ugedag. Onsdag betyder fra oldnordisk Odins dag. Fra latin Merkurs dag. På fransk Mercredi.



    Idag är det onsdag, och jag skulle ha vatt hos tandläkarn men fick ett samtal vid 8 och de sa att tandläkarn var sjuk. Så jahapp. Vad ska man då göra idag? Får inga till chefen kanske och bestämma ett möte med henne och sedan kolla brevidgång? Ja där har vi en sak. Sen måste jag ringa SSK om delegering.. Den måste förnyas.. Hm.. Vad händer sen då? Nä jag vet inte.. Blir väl att sitta här vid datorn och kolla runt.. Glo rätt in i skärmen med andra ord.!!

    Tisdag kväll...

    Att missförstånd kan leda så långt.. Tack för att ja fick dig tebaks min vän!!


    Regnande... =(=(







    Ja det öser ner... Men jag lyssnar på en bra låt!!

    Du e bra som du e - Caramell
    Kärleken är evig - Lena Philipsson

    Tisdag.

    Vid ett ska jag fixa min framtand, den som jag hade så ont i, visade sig att en död rot var problemet. Rotfyllning gjordes och nu ska dem fixa till den ordentligt samt ta nåt annat hål... Jaja Jag har dåliga tänder, men hur ja än gör verkar det inte som om att det blir bättre. Tex: Äter inte godis, (var tidigare godisoman) sen dricker inte mkt saft, juice,frukt ex. vindruvor, läsk etc. Men nä ja vet inte alls om det blivit nåt bättre. För förrförra gången jag var där så sa dem att du har minskat på din karierisk men att jag hade hål ändå.. Jippi. Stöttande tandläkare har man oxå, NOT!! Så jag ska te en annan idag, somjag hade sist och hon var duktig och trevlig.


    Ska försöka få tag på min kära syster oxå, behöver bilen så. Lite långt att gå, rättare sagt 2 mil.. Nej tack!!


    Det gick bra hos tandis. Nu har dem fixat min tand och förhoppningsvis kommer jag inte ha ont i den i framtiden.. =)=)=)


    Vem ställde då upp som försökskanin igår?

    Anders ställde så klart upp. Men han gillade inte det jag berättade. Han sa att ingen ska få trycka ner en, bara för att man säger att man inte vill vara den som håller kontakten uppe. Jag har funderat mkt över detta och drf sovit dåligt. Ja vrf? En vän ska respektera och acceptera för den man är, inte att man ska anpassa sig åt varandra. Sedan att man som person mår dåligt och inte vill ringa någon, det e väl rätt logiskt. För hur gör du? Jag skriver och det är tydligen fel. Och jag skriver tydligen fel oxå.. Och det gillar jag inte när folk hoppar på en så. Det är juh mitt sätt att förmedla mig på, jag ber inte att nån ska ringa, tycka synd, ta illa upp, misstolka eller något annat. Jag gör det för min egna skull och det tycker jag att man måste respektera, acceptera och godkänna.. En vän enligt mig ska se på tex: mig när jag mår dåligt och jag ska kunna lista ut när hon/han inte mår bra och då hör man juh av sig..!! Men nej, vissa anser att detta är fel. Utan att den som mår dåligt ska höra av sig. Och då kan jag inget göra. För ändra på mig, nej det gör jag inte. Jag är jag, vare sig de vill eller inte. Jag är inte den tysta tjejjen längre, den som håller sig tillbaka, utan jag vill ha mera plats, få visa vem jag är, och i vissa händelser kan jag inte det. Dem enda jag kan vara mig själv är de som jag umgåtts mkt den senaste tiden med. Namn nämner jag inga, men tror dem vet vilka ja menar.


    Jag är jag och det är jag stolt över!! That's it! No more!! This is me. Accept, respect me!  Don't denied me because I'm myself!!


    Måndag...

    Idag har man städat och tvättat, blev jag klar? NEJ. Så blir det... Hehe.. När man fastnar vid datan och gör massa andra saker ist för det man skulle ha fått gjort.. Var nere hos min mormor oxå och fick några saker lagade. Hon är så duktig på att sy. =)

    Nu när man kom hem, väntade inget roligt msnsamtal.. Men det behövdes göra. Just nu vet jag inte vad jag känner, men det känns som ett missförstånd med allt.. Blir väl så när man inte pratar med varann utan man låter allt rinna ut ur sanden och det e fel... Tydligen är det fel att skriva vad man känner, utan man måste prata om det. Men om man inte kan då? Jag kan försöka men lovar inte att det går.. Men men jag får ge det en chans då.

    Vem ställer upp som försökskanin??

    Filmer



    4 av 5  Får den. Rätt bra och rolig. Dock lite seg i början.



    4 av 5 får den oxå. Ganska rolig och sorglig.

    Söndag

    Idag mår jag mkt mkt bättre. Lämnade det bakom mig och kände solljuset i mitt ansikte. Det gäller att se framåt nu så man vet vad som kommer och hur man går. Jag har en framtid som jag tror är positiv och jag hoppas att det kanske finns en till person med i bilden. Någon man kan älska och som kan älska mig!!

    Nog om känslor.

    This is real:
    Linda - En bättre vän än du finns inte, vi är så lika!!
    Ulrika - Glad att jag har dig vännen, och du ser när jag är ledsen!!
    Nilla - En gla och go tjejja!!
    Ann-Katrin - Synd att vi bor en bit ifrån varann, men ja uppskattar att ja har dig ändå!!
    Anders - Min ängel!!
    Emmilli - Kajjan och Gåsen, for ever!!


    Min första dåliga dag på länge....

    Kan inte bli bättre. Alla klagar på hur man ser ut, på hur man är, vad man gör, att man inte har något liv osv. Ja hur kan du ens stå ut med ditt liv, du har juh inget liv, sitter vid datan och handlar på hemköp, det är det svar dem ger till en. Dem bedömer ens liv, de vet inte ett skit om vad jag gör, eller vem jag är. Dem klagar på mitt utseende, typ va tjock, nej de säger vad fet du är. Kan du inte ta på dig ett linne under klänningen?? Vadå kan jag inte få visa det jag vill?? Kan jag inte få gå bar om mina axlar bara för enligt dem att jag är fet?? Så fort man köper en fin kofta eller tunika, ja den e juh bra för den döljer din mage etc. Det var inte drf jag köpte den!!! Vad är deras problem?? Är Så jädra trött på de som lägger sig i mitt liv, jag bestämmer la sj över det!! Dem fattar inte ens att man längst inne tar åt sig. Vad är det för några? Pengar kräver dem oxå och om man lånar ut pengar får man inte tebaks dem. Dem hittar på så många lögner och jag är trött på det nu. Trodde jag kunde vara stark men det verkar inte som att jag kan vara det längre. Dem har trängt sig in i mitt skal. Och när man tror att nåt verkar gå bra och att man ska få träffa nån man tycker om så klankar de direkt på det.. Vad vill dem egentligen? Dem har har fått ner mig i smutsen igen, i deprissionens värld. Jag tycker knappt om mig själv, jag äcklas av mig själv. Tack vare dem. Vad äckliga händer du har, brukar dem säga.. Men vadå? Jo de menar på att de inte vet va jag har haft dem, jag kontrar med att jag tvättar iaf mina händer, och att jag inte har dem där ni tror iaf, äckel!!! Och att dem inte alls är äckliga. Men som sagt jag har börjat tro på dem nu. Att jag är fet, att ingen vill ha mig, att jag är äcklig hela mig själv. Att jag inte har nåt liv. Då kan jag väl lika gärna försvinna.??? Tack så jädra mycket för ni tryckt ner mig i det där jädra hålet igen. Jag kommer juh aldrig upp därifrån!!!!!!!!! Så slutligen så sitter jag här, med tårar rinnandes från ögonen, hat i blicken och ett argt yttre. Ni lär inte få en positiv människa idag från mig iaf. 

    Och om inte detta vore nog, så har jag verkligen förlorat kompisar, de som man trodde man hade men som inte brydde sig ett jädra dugg. Man ska höra av sig te dem hela tiden, men de kan jädra tomef*n inte någon gång höra hur det är eller ringa eller nåt. Hur svårt är det??? Jag blir så ledsen på såna personer, man är alltid trevlig och så, men vad får man tebaks? INGENTING!! Usch!! För såna människor. Man har nästan lust att skriva deras namn, men jag tror du vet vem de är, det kan vara du?

    Tack till Ulrika som ställer upp och som ser när man mår dåligt, Linda har man en jättebra kontakt med, Nilla en go tjej och Anders du får mig att skina som en sol varje dag. Det var alla..


    De namn som ej näms de är ikke några bra vänner.... Hoppas ni tar åt er av detta och att ni tar tag i er själva!! Ni verkar juh ha problem iaf ^^

    Var i Ullared idag, blev en del klänningar + en del annat xD



























    RSS 2.0