Ingen rolig dag nu längre...

Anna min hund ska kanske tas bort.. De tror att hon har cancer i tarmarna. Kanske operation men knappast troligt.. Usch vill inte förlora dig med =( Klarar inte det


Vitt ute..

Idag igen.. Urk för snö =(

Idag ska jag nog tvätta bilen samt städa rummet.. Hehe xD Om ja orkar...

Klarade attackerna föresten men har fått 4 st nya. Varav en kommer snart... =/


Lyssnar nu på absolute love songs

Hello - Lionel Richie




Sista rycket nu in på natten...

Imorse när jag skulle till praktiken var jag trött, hela dagen har jag vatt lite små seg.. Sov ändå 1 timme efter jag kommit hem, men tänkte jag skulle lägga mig nu efter jag skrivit klart här=) Imon ska mitt rum bli städat av mig själv =) Och sen ska jag nog tvätta bilen med:) Hihi Nä nu önskar jag er läsare en god natt och sov gott när ni nu gör det ;) Nu är det sängen för mig iallafall. Får skriva lite imon om jag kommer ihåg det.

Kram hej


Usch...

Igår efter praktiken kom man ut och höll på att ramla så halt var det ute=/ Visst sen kanske jag hade fel skor på mig, vem vet? Men iallafall när jag kom till bilen då låg det is på rutorna så det var bara att sätta igång och skrapa =/ Jag var rätt trött i armarna efter ett tag då det satt som berg på rutorna..

När jag var klar åkte jag sakta hem, men märkte inte på vägen att det var så halt ute, men hellre åka 10 km/h för sakta än att åka av vägen.

Så i morse när jag vaknade så självklart när jag drog upp rullgardinen att det var snö ute.. Jippi or not. Så jag blev inget vidare glad och ville helst bara gå och lägga mig igen, men jag steg upp och bestämde att jag får åka 5 min innan än vad jag brukar åka.. Kommer nog i tid ändå.. Hoppas jag iallafall!!



Sånt här väglag är det, halt undertill och snö ovanpå.. Kan det bli värre??

Sen har jag inte vatt sådär jätte glad idag då jag väntar 3 attacker som kommer mot mig =/ Blir galen på det där.. Kan man inte bara få vara ifred?? Hoppas jag klarar dem själv, för jag tror inte jag kommer hinna få assistans till dess. Halv 3 skulle attackerna bli av =/ Så jag får se sen ikväll om jag har kvar mina byar.. Om inte lär jag vara ännu mer arg..

Praktik ikväll från 14.00 - 21.30
Det går undan nu, redan andra veckan =)
Läraren var hos mig igår, var rätt lamt men men det gick bra, berättade vad jag hade varit med om och sett och så..

Nej nu måste jag tebaka till spelvärlden och se hur det går!!

Kram hej


Torsdag...

Idag är jag ledig från praktiken. Ska jobba fredag-söndag så jag lär vara rätt död redan på lördagen haha xD

Idag har jag vatt i affären och handlat lite fil, paprika och nårra frallor, det var mumsigt! Sedan har jag mest bara suttit vid datan och lanat. Ungefär som jag gör nu med..

Är just inne och läser om övernaturliga saker med andra ord orber och poltergeists. Har en grym bild här som ni ska få se.





Till höger längst ned ser man en kvinna i fönstret bakom mannen med glasögon..


Jag lyssnar just nu på Rob Dougan han är grymt bra =)


  

Nä nu ska jag ta och göra nåt annat Bye !!

Torsdag...

Vaknade av att traktor plogade ute på vägen.. Jippi snö... Eller inte... Slask och halt, usch... Så var det att gå upp ur sin varma säng och göra sig iordning inför skolan... Segt. Började kolla på filmen Selma sedan var det att ta sin grejjer och sticka till skolan. Lämnade in mitt val till våren, valde hemsjukvård och paliativ vård.. Tror det kan bli rätt intressant. Sedan pratade jag med studievägledaren och berättade att jag ville ha rådgivning då jag ska söka in till Högskolan! Ska till arbetsförmedlingen imon och prata med deras studievägledare då våran på skolan inte har hand om det så mkt längre. Sen var det att lyssna på läraren i skolan om när han pratade om operation. Rätt intressant faktiskt!! =)

Imon är det arbetsförmedlingen samt hem till mormor och skriva ut en rabattlapp som jag ska ha imon kväll. Ska hem till Malin på förfest, sen blir det Mårtensson ska bli najs:) Klänning blir det och strumpisar ;)

Nä nu ska jag gå!! =)=) Ha det Kramar

Såg precis Outlander...

Den var rätt bra =) Ger den 5/5 Helt klart värd att se om man gillar äventyr, fantasy, kärlek, action :)



RSS 2.0