Onsdags kväll

Ja det har vatt en lång dag. Jobbat från 7-14 sen hem och kollade på en film. Sedan slocknade jag i ca 2 timmar. Sedan när man vaknade fick man reda på en tråkig nyhet.. En ung flicka som dött. Inte roligt sånt, så jag vill säga det till alla de som bråkar med sin älskade att alltid säga innan du går att jag älskar dig, att man tänker på att visa det och säga det till personer i ens närhet hur mkt man tycker om det. Det kan ske så fort, det kan ta 2 sekunder och sen finns inte personen mer, ta vara på ditt liv och dina kära. Tänk på det. Det har fått mig att fundera, att man ska värdesätta sitt liv mera och andras.

Tänker inte skriva mera, men R.I.P till dem som har gått bort.


Måndag.............

Jaha måndag kväll nu. Jobbat idag oxå, trodde ja dog av trötthet i morse när klockan ringde.. Usch sover inte alls bra och sen kan jag inte heller koppla av... Mkt fortfarande på G... Jobbigt e det. Men iaf ska nog ut nu och fylla på vatten i golfen.. Hehe det kan behövas så som jag kör så ;) Ja när man gasar lite extra blire så... Men får pysa ut nu. Ha det Bye!!


Borta bra men hemma bäst..

Vi hade det jätte trevlig i Helsingborg, vi körde vilse några ggr och gick vilse oxå för den delen haha xD Men kul hade vi. Vi var över till helsingör, vi var på burger king och köpte mat, vi åkte taxi, vi lyssnade på MoneyBrother på festivalen, vi spelade på lotto, jag och jennie vann gossedjur, vi stod i en lång kö, men det var det värt för att sedan komma in på tivolihuset, kanon kul och bra musik var det med=) Jag fick vrålont i fötterna, vi åkte taxi igen, hem och lägga oss på bredden, då de glömde en säng.. Jädra typer asså... Fick sova med rumpan i hålet, det fick vi alla göra mohaha, sova i ca 3 timmar, sedan upp och packa sedan käka frulle och sedan åka till väla och ikea. och slutligen hem... Hehe xD

Idag bär det av

Idag vid 14.00 åker jag och 2 tjejkompisar ner till helsingborgsfestivalen, ska bli redigt najs. Nervös e man lite oxå, fast fattar inte vrf.. Ajja, jag packar och står i, måste bara åka och köpa lite tandkräm samt en vattenflaska, rätt gott om man skulle bli törstig i bilen på vägen ner. Ja vi ska åka djävulsbilen ner haha xD Och jag kör, men det kommer nog att gå bra. Köra vilse? Ja det kommer vi säkert göra, men men bara humöret är uppe kan inget hindra oss att komma rätt!! Danmark blir det oxå på vägen, får se vad man handlar för nåt. Har skoshoppaholic nu känner jag, måste va för att jag får en go lön på måndag... Jaja... Ska sluta tjata, som alltid haha xD Får ta och åka och handla det nu tror ja xD

See ya kanske på söndag :)




Fredag

Jobbade från 7-15 idag. Det gick bra men allt var kaos... Sov ca 3 timmar i natt. Hoppas jag kan sova längre i natt, annars kommer det bli jobbigt för mig och köra imon, då Jag Linda och Jennie ska ner till Helsingborg och Helsingör och sedan gå på helsingborgsfestivalen. Hoppas verkligen jag kan sova bättre i natt. Men men vi får se.
Idag har jag tagit steget, jag gjorde det som kändes bäst för mig. Hata mig inte för valet jag gjorde, du har ju kvar mig ändå, fastän inte på samma sätt.

Dags att pysa Ha det!!



Confused

Mitt svar är numera JAG VET INTE.










Sad...

Idag har jag levt som en robot. Trodde inte jag kunde må sämre än vad jag har gjort. Men tydligen så kund ejag det. Sover dåligt om nätterna, grubblar för mkt och kan inte koppla av. Vad är egentligen meningen med allt? Jag är så trött, men kan inte sova. Jag vill sluta tänka men det fungerar inte så. Så vad hä'nder då? Jag fortsätter vara vaken på nätterna, grubblar vidare och försöker stå ut med det i vardagen..

Tyvärr..



Nya hopp, nya mått.

Ja det säger väl allt. Jag har tagit mig i kragen och tänker gå vidare trots det som har hänt. Ångrar inget för det har jag inte anledning och göra heller. Det enda jag kan bli är väl trött. Men men jag har en säng som jag kan sova ut i. Och tack och lov att jag har jobbet. Snällare arbetskolegor får man allt leta efter, vi sommarvikarier är ett gott gäng som funkar bra ihop och sjklart de anställda med. Det är bra att få annat att tänka på. Nu ska jag se på Charlie and the chocolate factory.  Hej svejs



Tror på hoppet..

Det är det jag tror på nu. Att vi alla får en ny chans. Att vi alla får rätt till kärleken. Det är det jag måste tro på, att min drömprins väntar runt hörnet, beredd att gör vad som helst för en när jag gör det för honom!!





Söndag

Jag är trött, seg och har en massa tankar som flyger omkring i huvvet.. Kollade på American Pie, Band Camp den livade upp mig för stunden men nu e ja trött igen. Ska se om ja inte kan se klart på American Pie 2 som jag såg igår men när jag kom till hälften ungefär så somnade jag.. Jag var helt matt igår. Och det är jag fortfarande idag oxå. Så får se om man kollar på filmen eller om man somnar en stund. Får se.













Dagarna som gått...

Har vatt jätte bra. Hade supermysiga dagar med en jätte go kille. Det kommer man leva länge på.

Har nu varit hos min farmor och farfar och firat dem, ätit god mat, tårta, frukt och druckit en massa läsk då man ställde upp för att köra.

Orkar inte skriva mera nu.. Bye

Torsdag..

Idag har jag vatt ledig, skönt. Jag var med min syster på Eurostop i Halmstad och vi handlade lite grann :)

Hittade ett par skööna solbrillor.




Sedan hittade jag en ljusbox gjord av stearin. Rätt cool faktiskt.



Och nu ska jag fortsätta kolla klart på NCIS avsnittet xD

Tisdag..

Har jobbat idag, gick från 7 till 15 idag. Det gick bra. Regnat lite och så.. Vatt rätt kallt oxå=/  Unnade mig en glass och lite kladdkaka idag, annars har dagen flutit på. Väntar nu på att anders ska logga in. Tro det eller ej men ja saknar faktiskt han!! =)=) ;)

Ska ta och kolla vidare på NCIS, ja jag vet ja har sett dem serierna flera ggr om, men men e ett fans till dem =)=)

Hej då!!




Måndag...

En ny vecka, snart är det dags och börja jobba igen. Bra så att man får nåt och göra om dagarna=) Ska ta och kolla vidare på NCIS nu =) Wiee!!!!

Söndag...

En aning svalare idag, dock ingen sol =( Ja som tänkt sola ryggen xD Men men, skönt nu när det e lite molnigt oxå.. Vad som händer idag vet jag inte ännu, får la se hehe. Ska iaf göra en musikskiva =)

STYLE - Vill ha dig igen

Fanny kom på besök i vår trädgård...











Lördag..

Usch va varmt det har vatt idag =/ Så segt. Men har vatt med Sofie på stranden idag, kul vart det med, dock brände ja mig en hel del och ändå vart vi bara där i ca 1.5 timmar =(=(

Min otursdag började så här:
På vägen in te stan hamna ja bakom nårra bilar och framför låg en skruttig gammal volvo, han låg och körde 60 på en 90 väg, då blir man rätt trött. Och inte nog med det när jag nästan e framme så håler jag på att bli prejjade av en bil, blinkar inte eller nåt och svängde bara rätt in i mig =/ Sedan när jag och sofie skulle bada så lyckades hon kötta stortån i en sten och sedan ja med.. Blod forsa ut =/ Fast det var inte så illa som det såg ut och vara. Hade 2 små sår i min stortå och hon ett i sin.,. men ont hade vi när vi skulle gå upp te bilen. Sedan så kom ja hem och då märkte ja av att jag hade bränt mig så mkt.. Helt röd är jag på framsidan av kroppen =/

Nu ska jag ta och fortsätta att prata med Linda, den enda som just nu e inne iaf som vill snacka!! =)=0)

Och denna drink hade inte jag tackat nej te iaf...


Torsdag och förbannad..

Usch för småsyskon. Passar huset nu när mamma och pappa är i skagen. Och enligt min syster och hennes pojkvän gör de precis allt hemma.. Yeah right. De påstår att jag inte gjort nåt? Haha... Dagens första skämt. Jag har tagit det jag smutsat ner. Men nej det räcker tydligen inte?? Jag ska ta deras skit oxå. Och de städar juh så mkt.. Min syster har sovit så fort hon kommit hem. Sa till dem igår att jag tar och sover nån timme när jag kommit hem för ikväll ska vi till min farmor och farfar på kvällen och grilla. Ska jobba imon med så..

Jag vaknar av att min syster står där nere och skriker att du måste ta disken. Jag somnar om och tänker tar det sen när jag vilat klart. Hon kommer upp och river upp dörren och börjar skrika ännu mera... Asså vadå att inte visa respekt. Så jag får masa mig upp ur sängen (är då på väldigt väldigt dåligt humör) och går ner för och ta ur den rena disken i diskmaskinen och så. Nähä då får man skit för att man ifrågasätter saker.. Tack för den. Vattnar blommorna och mera skit väntar. De står och skriker mot mig och jag mot dem. Inget roligt bråk vi hade.. Sedan tror dem inte på mig när jag säger att jag inte sett smset.. Blir så jädra arg.. För jag vet att dem kanske bara har vattnat blommorna och fått ta sin egen disk. Och dem klagar?? Så omoget. Sen så när inte min kära syster hittar fler ord, vräker hon ur sig att jag ska ta min feta röv och gå upp och sätta mig på mitt rum och sitta vid datan. Asså, jag blir galen på den ungen. Sedan säger jag åt henne att jag inte följer med till farmor då jag inte vill umgås med henne då hon beter sig så som hon gör.. Och då är det fel, för då menar de på att ja just det ja att jag kommer att äta min mat och sedan lämna disken till dem.. Jaha ja.. Boulshit!!! Jag kommer inte åka med henne in ikväll, utan de får åka själva. Väljer att avböja. För kan inte jag få vila i en timme och de ska få vila hur mkt de vill så skiter jag i det!! DÅ Drar jag mig undan, och tar snart bilen och kör en runda... Då blir jag lugn när jag har hög musik och kör fort.. (inte fortare än vad man får köra, men ändå)...

Det är rätt roligt för de tror på fullaste allvar att jag inte gör något, att jag inte kan ta något ansvar. De säger att när jag flyttar hemifrån kommer "Rent hus" till mig.. Haha... Dem känner inte mig... Jag jobbar och det har dem inte fattat. Min syster går som mest 6 timmar varje dag. jag går minst 6 timmar. Det är en stor skillnad. Sern klagar dem på att man lägger sig för tidigt, är kl 22.00 för tidigt när man börjar 7?? Jag går upp 5 på monnen men det e för att jag vill ha god tid på mig. Och det är tydligen oxå fel.. Gah!!

What a fuck? Kan man inte få vara sig själv utan att nån lägger sig i?? Usch tar och åker nu iaf.. See ya!

RSS 2.0