Sad..

När jag hör dessa sorgsna låtar, jag blir själv väldigt ledsen. Jag kan bli så ledsen att jag faller tårar. Är det fel? Jag tror inte det iallafall. En del kanske tror att "tyck synd om mig" men så är det inte. Jag skriver när jag är ledsen, det är då jag har mer att utge på mina känslor. Det är då jag skriver bäst. Detta är min drog.


----------------------------------------

Du ser en flicka som ler. Du ser en flicka med glädje i ögonen, men du ser inte vad flickan gör när natten kommer. Du vet inte att flickan skär sig för att få slippa leva. Du vet inte att flickan gråter sig till sömns varje natt, eller att hon hatar sitt liv. Du ser inte detta för du tror på fasaden som speglar sig utåt. Finns många flickor som är så här, lycklig på utsidan, tom inuti. Dem ber om hjälp men inget får. För hur svårt är det att fråga Flickan hur det är?


-------------------------------------------
Det kommer en tid då jag släpper allt och jag kommer att följa mitt hjärta. Det bultar extra för en viss person idag, och tack för det min prins. Du gör så man lyser upp och blir generad när vi får ögonkontakt i en simpel cam. Tack!! Och jag tror att alla har en som väntar på en runt hörnet, det gäller bara att inte ge upp. Utan fortsätta att leta tills man funnit han/hon.


------------------------------------

Jag tillhör svackan. Det vet jag nu. Varje gång jag klättrar uppför dras jag tillbaks ner igen. Och det är inget positivt. I svackan är det mörkt, finns ett hat och man får intrycket att man inte vill leva längre. Usch vad jag hatar att komma i den svackan, man blir deprimerad och ledsen för minsta lilla. Hur ska jag nu ta mig upp? Mina rep börjar ta slut och min ork att fortsätta att kämpa.

----------------------

Jag ser döden framför mig. Det är mörkt, kallt och svart. De kommer för att hämta mig nu. Jag vinkar farväl och tittar ner med sorgsna ögon. Tårar väller upp och rinner nerför min kind. Sista gången ja får se dem, sen blir allt svart.

---------------------------------------

Jag kommer inte hitta mig själv. Jag minns knappt vad glädje, lycka är? Finns dem orden Vad vet jag, det enda jag får uppleva är hat, svek och mörker. Jag är ensam och den enda vän jag har är mig själv..

----------------------------------------------------------

Svart är färgen som ja gillar. Det är den som växer starkt i mig. Har snart inga färger kvar. Bara en röd ros som jag hitta ensam på en gata. Det är den enda färg som kan få mig att bli glad. Utan den skulle jag försvinna i allt svart som jag har.
------------------------------

Det negativa med mig är att jag lätt kan hamna i "svackan"

Men jag tar mig alltid upp

På ett eller annat sätt


Fredag idag =)

Var nere i tönnersjö och hälsade på min mormor och morfar i deras stuga, dock mulade det på rätt snabbt =(




"Djävulsbilen" till vänster

Sedan tog ja några kort med min super bra mobilkamera (NOT), på mina nya hyllor som kostade 30:- Och flyttade min tavla.













Där fick den hänga =) Tyckte det blev rätt bra tesammans med mina 16 kuddar xD

Najsigt värre.

Var det igår på B&B, shit vikket röj!!! Go musik och mkt folk, kan det bli mkt bättre? Goa vänner med och shakade ihjäl en!! Riktigt roligt hade jag igår, tack Linda. Hehe xD Har inte släppt lös så på länge, nykter var man med. Hade skit skoj!! Var på en förfest först och sen drog vi in te stan. Var inne på Asian en snabbis med, träffa lite folk sen in på B&B. Sen var man rätt svett när man gick därifrån. Najsigt värre. Kaos!!






Deras hemsida: http://www.neradio.se/

14.33

Lite små trött, och halv ledsen =( Det känns som om att alla som har som vänner bara försvinner, de ruttnar bort. För vad är meningen med när man hör av sig och att man inte får nåt tebaks? Vad är det för vänner då? Tack och lov att jag har dig Linda!! Hon hör iaf av sig.. Från vissa andra. Är så trött på egoister, att allt ska handla om dem.. Nä, jag orkar inte med såna så tyvärr så blir det hej då från mig..



Just nu så kollar Braveheart och pratar med Anders med i mic...

RSS 2.0