1:a advent, en trist söndag

med jobb på det. ska jobba kvällen, 16-21. sen har jag lite o göra imon. måste tvätta.. och dammsuga rummet med samt städa... =/ så tråkigt men de måste juh göras.


ajja ska dra nu. ha de 

Kärlek?

Vill jag ha den nu? jag vet inte.. Den har sårat mig så mkt, att jag inte längre vill ha den nu..

jag vill va singel.





Måndag kväll

Idag har jag jobbat mellan 7-11, sjätte dagen idag som man jobbat i rad. Imon är det möte på jobbet och sedan på onsdag går jag mellan 7-12.


Tog med mig min mormor till ullared idag och jag gjorde några fynd. Köpte julklapparna med och så nu är de inslagna och klara.

Sedan såg jag på tv, ullared och sedan pratade jag med mina föräldrar.. Vi ska passa Madonna en liten amerikanare om ca 2 veckor. Ska bli skoj. Sedan ska vi nog få en liten valp nästa år. På tiden att det blir lite liv i huset =) Det har vatt så tomt nu ett tag, men Elvis för juh oxå ljud hehe xD Men annorlunda på en hund till en kanin..


Hur är jag idag då? Jag är sur och bitter.. Inte alls pratglad.. Irreterar mig för det minsta lilla.. Visst det kanske inte är så konstigt.. Men ändå...


Nu lyssnar jag på This lying world - Unearth  Riktigt bra asså!!


Dags för mig o pysa.. ha de kram

onsdag.

ska jobba idag mellan 7-11 och 16-21.. och inte hjälper det med att jag inte kan sova :/

jag känner inte igen mig själv heller, jag har blivit mera sluten och har en stor hård mur runt mig, knappt nån som tränger igenom. sedan så är jag inte lika glad och öppen som jag var för några dagar sen. är jag på väg att ge upp? eller vad handlar allt detta om`? jag litar heller inte på någon typ, och har en stor klump i halsgropen.. jag får konstiga drömmar innan jag ska somna in, och jag är skit rädd nu för att få sova.. jag har förändrats till en bitter bitch.. iaf vad jag tycker.. jag avvisar typ allt folk, och tar inte åt mig av några som helst komplimanger..

nä jag måste försöka sova nu... hör av mig sen kanske.. hej svejs!!



En trist torsdag..

magonten har inte gått över.. och jag sover minst 12 timmar nu varje dag, idag gick jag upp halv 2 så.. det har vatt en rätt trist dag och vatt rastlös hela dan.. sen av nån konstig anledning så har jag ångest.. jag vet nog vad det kan bero på.. men ändå.. det e rätt jobbigt.. så jag behöver prata med nån.. men det är ingen som ställer upp på det =/ så får skriva här ist.  händer imon? ingen aning.. satan vikket tråkigt liv jag har..

tar o loggar nu.. orkar inte skriva mera..
bye

Godmorgon, steg precis upp.

vaknar med magont och täppt i näsan... =/ Bara jag inte börjar bli sjuk nu.. Ska juh jobba imon.. =(
men jag kände det redan igår.. så skulle tro att man kommer insjukna snart..

vad händer då idag? jag vet inte. men iaf ta det lugnt och kolla på film.





Den gode - ska tydligen vara jag då.. Och det stämmer.

Du älskar allt och alla. Du bryr dig innerligt om hela din omgivning och skiter i vad folk har för likheter och olikheter. Du säger bara som det är. Du är så öppen så att en främling kan veta allt om dig på bara några minuter. Du ljuger väld...igt sällan! Du är så ärlig så att du är dum ibland! Om himmelriket finns så hör du hemma där! Du har så lätt att älska folk och får ofta samma kärlek tillbaka. Akta bara så att du inte blir sårad eller utnytjad!







Måndag.

har en känsla av att det kommer bli en seg dag =/ just nu sitter jag och försöker hålla mina ögon öppna och gäspar som bara den.. inte hjälper det att spela bra låtar heller. *snark*


nä men hade tänkt att om jag orkar ska jag nog ta och städa och tvätta bilen senare idag.. shit va seg jag är..


nä får ta och hitta på nåt annat.. detta går inte längre haha xD hej svejs!

Söndag, vad händer?

ja du blir antagligen slapp. me like =)

igår var jag med linda och vi hade filmkväll hemma hos henne. vi såg några roliga komedier :) det var trevligt :) sedan träffade jag av en slump på en trevlig människa. trevlig samtal man hade. kom i säng vid 5 imorse haha =) men tiden går fort när man har roligt så :) hoppas man får chansen igen och prata med personen :)

dags för mig och kila vidare, äter digestiva samt ska kolla på skärgårdsdoktorn, säsong 2 =)



Fredag

Idag har jag vatt hos min mormor, hjälpt henne med det sista förberedandet till halloween festen. Det ska bli najs. Så nu har jag fått i uppgift att fixa musik. Haha det e lite scary :) Undra om man verkligen ska ta all musik... Hm..

Kom på idag att jag är helt perfekt, jag kan inte bli bättre än och vara mig själv. Det finns inget fel på mig. Jag är bra som jag är. Och det är jag glad över att jag kan säga så till mig själv!!


Vad händer annars? Inte mkt om vad jag vet. Jobbar inte typ och går mest hemma. Så jag söker just nu äventyr hela tiden =) Hehe.

Nä nu ska jag ta och se om ja får nån ordning på musiken. Haha.


Ses!! Hej svejs!!/Cicci - the beautiful



Tack nu kan jag gå vidare.

Nu vet jag äntligen. Dags för mig att gå vidare. Även om de kommer att vara tufft, så vet jag att jag är värd nån bättre. Jag är fin på mitt sätt och det finns ingen som kan kränka mig eller få mig att tro nåt annat. Jag har även rätt att få känna att det finns nån därute som tycker om mig för den jag är. Och som inte ljuger om det.

Dags och gå vidare!! //Cicci has the power!!

Tänka framåt och positivt är jävligt svårt..

kan jag juh bara säga. helst av allt hade man nog bara velat kunna sova vidare, inte vakna upp vid såna här tillfällen. jag är ledsen, och stöttar nån mig för det? jo en massa, men en del av mina vänner gör då inte det. och dem kallar jag då inte för mina vänner längre. man märker vikka som bryr sig och de som inte gör det. jag söker inte uppmärksamhet, utan social kontakt. jag skriver inte för att skryta utan för min egna vardagsrehab. det är jätte jobbigt och känna som så här. speciellt oxå när man känner att det inte finns någon utväg... =/ det var lättare när jag kunde gå in i en bubbla, men de är inte samma känslor nu som då.. 


ska jobba idag mellan 11.30-16.00. man kan juh alltid hoppas på att det går bra och att jag få annat och tänka på under tiden.. för just nu är allt upp och ner, och jag har sovit jätte dåligt med..  eller rättare sagt jag sover jätte dåligt... 


 

Sökt in till skolan..

har jag gjort nu, nu hoppas jag att jag kommer in med. Jobb imon är det oxå, mellan 11.30-16.00. jag tror jag behöver det.. men men.. det ska tydligen komma snö i natt, men inget jag tror på. om det blir det så blir jag glad, älskar snö så.


jag har ont i bröstet och i magen. jag vet inte, men antingen e jag på väg neråt igen eller så är det nåt annat, och det är inte gott. hm.. funderar på om jag ska lägga mig, sova lite kanske. men jag får se..


ajja tar och går vidare. hej svejs (en mindre glad cicci)


Kan man inte få träffa sin rätte och veta att han aldrig kommer att såra en?


En ny helvetes dag.. =/

nu börjar jag bli trött på att va ledsen. jag vaknade i en svacka, dock inte lika djup som de andra, men ändå djup nog att bli ledsen. jag känner en så oerhörd saknad efter en person som enligt många antyder på att han inte förtjänar det. varför är livet så svårt? jag snackar med mkt folk nu, jag tror det är dels för att kunna gå vidare samt för att glömma. skulle någon säga nåt kritiserande negativt mot mig, vilket har hänt=/ så tar jag jätte illa upp. Jag kan älta det i flera timmar om och om igen, om det verkligen stämmer. med tanke på att jag redan är så känslomässigt berörd så hjälper det verkligen inte att någon bara stänger av sig.. jag gillar verkligen inte såna personer.


Tänk POSITIVT! TÄNK POSITIVT!! det är så jag måste tänka nu.. annars gräver jag ner mig igen =/


Då blir det skolan vid 3. ska prata med dem ang om typ eget företagande. jo ni läste rätt. jag vill starta eget. men jag vill ha lite mer fakta innan jag börjar läsa nåt. så om det blir så, så kanske jag börjar läsa till våren. ska bli kul och få nåt och göra.

En ny dag, nya måsten..

Japp så äre.. Tyvärr.. Men men jag hänger med iaf. Det är tufft ja. Men inte lika jobbigt iaf längre, som tur är =) Och den gamla cicci kanske inte fullt ut kommer tebaka, då jag har ändrat på mig en del. Men iaf jag ska ha den glada och roliga kvar =)

Vad händer imon då? Jag vet faktiskt inte, eller jo fortsätta att städa på mitt rum samt slänga en massa skit... =/


haha tror ja måste sova nu... kram hej

Dagarna som gått...

har vatt fruktanssvärda.. vissa stunder har vatt uppåt andra inte =/ Jag vet att jag håller på och gå vidare men de e j*vligt tungt. jobbigt och se med nya ögon.. då förstår man mera. vad jag känner nu? det vet jag inte.. jag mår bara konstigt :/ igår var den gamla cicci tebaka. jag snackade med folk som jag brukade göra och hade jätte kul=) men idag så räcker det att man drömmer nåt konstigt så går nästan hela dagen under =/

jag hade verkligen behövt städa mitt rum, men jag orkar inte det. jag är rätt orkeslös.. så jag gillar när kompisar och så säger åt en att hänga med ut på saker. nu har jag iaf bäddat min säng.. det är juh bra. men resten ser ut som f*n =/



 

Tack..

de som får mig att bli uppåt och glad, ni gör underverk :) Bättre vänner än ni får man bara inte!! =)

någorlunda uppåt idag..

idag ska jag städa, vilket jag inte vill men men. har satt på bra musik så förhoppningsvis så städar jag undan lite, eller så åker jag ner te min mormor med syrran och fixar hennes förberedelse inför halloween på lördag:)


man får ta en dag i taget nu :)

Glad och uppåt!!! =)

Wieee!!! tack LInda!!!! Cicci är påväg tebaks :)

gammalt inlägg

måste jag skriva?

jag vet inte vad jag ska skriva, inte heller om vad jag ska göra. ska man lyssna på sitt hjärta eller ska man stänga av allt. just nu är jag så förvirrad att jag inte är mig själv. jag vet inte ens vad denna jag har tagit vägen, inte heller vad denna sak som skriver ska ta vägen.. jag vet ingenting. vet jag ens om jag gör nåt gott? eller är allt bara ont? säg mig vad är meningen med livet? jag har då ännu inte hittat nåt som kan tyda mig till och fortsätta.. mer än att det är ett måste. tydligen.. och jag börjar bli trött på det!!




det är precis så jag har det.. vart är man på väg?

Miljontalskänslor som vandrar i kroppen...

Känner mig sviken, sårad, lurad, utnyttjad, bortglömd, arg, krossad, otursförföljd, KÄR..
vilsen, borta, glädjelös, taskig, som en stalker... Vad är detta egentligen??

Jag träffa en pojk. Gick för att det inte skulle hända nåt, men de gjorde det. Nu känns det som om att jag är instängd med alla dessa känslor och jag sprängs snart. Jag ville inte hamna i denna sits igen, men de gjorde jag tyvärr. Och jag vet inte om jag klarar av detta igen.

Plus på detta så ja, jag har brist på sysselsättning.. Då är det illa.. Eller jo jag behöver städa mitt rum, men inget som jag orkar... =/ Sedan så är jag väl på väg eller om jag redan har gått in i väggen.. Hungerkänsla har jag inte.. Äter för att jag måste. Nu blir det ca 1 mål om dagen. Hade sockerbehov innan, men det har jag inte längre.. Vad är det som händer med mig?

Det låter som om allt kanske kretsar runt en person? Men jag tror inte det gör det. För hade jag inte pratat med den personen för några veckor sen så hade min depression utbrytits snabbare. Jag vet kanske inte om det hade vatt bättre om den hade gjort det. Jag vet faktiskt knappt nåt längre. Mer än att jag vill lyssna på betydelsefull musik och prata med snälla människor, samt att sova.. Jag orkar knappt nåt längre... Otroligt att jag orkade vara ute igår och dessutom utklädd.. Nej jag behöver nån som kan dra upp mig. Finns det nån hand ledig? Nån som är sprallig och glad??

en trist söndag..

Nu är det snart 1 vecka sen ja allt hände. Hur det känns? Nja det är lite smärfullt ännu, men jag reder mig. Jag kan anse det lite som så att den kille som inte vill ha mig, är heller inte värd mig. Då jag är speciell av mig, som ni säkert redan har förstått kan jag inte tåla hur mkt som helst heller. Man stänger tills slut bara av, och det är precis det jag håller på att göra nu. Så om de e nån som är intresserad så får den någon jobba för sin sak, för jag tänker då inte jobba. Jag har redan gjort det tillräckligt och jag orkar inte mera!! Så drf tänker jag försöka vara den goa cicci igen. Och vet ni, jag tror jag snart har hittat henne =)=)

Hemma efter en ute runda :)

Japp så nu har jag spökat klart för ikväll:) hehe




så här såg man ut btw.

RSS 2.0