Dålig dag

Idag är det en dålig dag. Har sovit ca 4 timmar i natt och hållit på och kallsvettas.. Skit ont i magen hade man på morgonen oxå, så det var mindre kul. Men jag är van, haft det i 3 veckor nu ändå så. På onsdag ska jag till en Kurator. Ska äntligen få prata av mig. Men vet inte hur jag kommer att reagera då. Får återkomma med det sen. Jobbet vet jag inte heller hur jag ska göra. Tufft val. Jag vill juh jobba... Jag är så himla snurrig, så jag vet varken ut eller in. Vissa dagar är jag GLAD andra dagar är jag i en nedstämd bubbla. Har man blivit kokobello då? Jag kallar mig själv för det. Men enligt många så är jag inte det, utan att jag har gått in i väggen. Jag vete tusan?

Men ska försöka reda ut det här.


//Kokobello


Underbar Känsla Jag Har Precis Nu

Nu är allt underbart. Jag är riktigt lycklig. Varför vet jag inte. Men det är la så att man inte ska veta allt som sker här på jorden xD. Överlycklig att jag är nere hos min pojkvän och att jag nu lyssnar på Armin van Buuren =) Härlig musik som klingar i mina öron :)

Idag har jag varit hemma och hämtat linsvätska och lite andra saker som jag glömde när jag åkte hemifrån i torsdags. Hm.. Fick sova med linserna på i natt. Men det har gått bra ändå. Åt lite jordgubbstårta precis, gottigottgott!! Men jag orkar inte allt ändå. Har ett glöas med krusbärsläsk oxå. Finns det nåt godare? Sliskig och halv sur/söt blaska:P Inte är det nyttigt för tänderna heller xD

Imorron vet jag faktiskt inte vad som händer. Men något skall det nog bli.

Jag har nu oxå tagit bort lite vänner då jag anser att dubbelmoral inte ingår i min krets.

Nu är min älskling här som skall hoppa in i duschen =)

See ya

Sommar


RSS 2.0