KlassFest Ikväll =)














Don't drink and drive!!




Ny frisyr =) Och ny klänning, kan det bli mkt bättre??



Klänningen






Frisyren







Frisyren







Det märks att våren är här va?

Valt bara bilder, inga ord.












































Hallå

Nu har man ätit frukost =) Idag blir det melodifestivalen med kusinerna. Undra vem som vinner?? Hoppas då på Måns jag =)=)


Hallå i den sena natten =)

Trött, mkt.. Sova snart, ja tack!  Idag har jag umgåtts med mina småkusiner och min mormor och morfar, vi lagade chipskyckling och det blev jätte gott!! =)



Var tvungen att lägga upp denna bilden.. Är det orber nere på bilden och till höger?? Hm.. Tål att tänkas på

Skor fixat :)





Mina rosa/svarta skor. Inte så hög klack på dessa. Bekväma att gå i och skaver inte någonstanns. Köpte de för 99 kr och de har kostat 249 kr.





Dessa är helsvarta med några metallbitar på som dekoration. Rymliga för hela foten. Dock lite skav som jag kände nere på foten. Men det är nog bara för att de är nya, får gå in dem lite. Dessa köpte jag för 99 kr och de har kostat 249 kr.





Helsvarta skor. Hög klack. Bekväma och fasta på. Om man är ovan ska man ta det försiktigt i dem. Väldigt smala klackar. Sitter snyggt på :) Köpte de oxå för 99 kr och de hade kostat 249 kr.



Här är de allihopa. Ta 3 betala för 2.. Så jag tjänade ihop ca 550 kr :) NAJS!! 


Blir nog utgång imorgon.. Först ska jag hem till Ulrika och Emmili och så ska vi käka sen blir det nog att vi går ut på Mårtensson. Får hålla hårt i pengarna bara. Lätt att de springer iväg annars. 

Med Anna min hund är det fortfarande bra men vi räknar ner nu. Det är konstaterat att det är en knytnäve till tumör (cancer) som hon har i sina tarmar.. Och att det inte finns något att göra åt. 

Nu ska jag ta och göra annat. Ha det!!

RSS 2.0