Party Party!!

Idag ska jag till Linda och förfesta sen så ska vi till en inflyttningsfest =) Ska bli kul=)=)  Färgar håret och har precis blivit klippt nu=) Det ser rött ut nu.. Men det ska bli svart tror jag haha xD Ajja men ska gå nu!! Hej svejs!!



.....

Vad irreterad jag blir.. Haft en jätte mysig kväll med Ida och så kommer jag hem och ser på nårra bilder.. Gah snacka om att bli deprimerad igen =/ Så jag tänker inte bry mig om de utan jag tänker sätta på en film nu istället, Donkey Punch blir det =)

 Får skriva imon om den var bra=) Kram och Natti på er!! =)

Betyg: 4/5

hej

idag har vi tagit vävnadsprov och KAD i skolan.. Tyvärr ingen bild på KAD


Armen då, kalkylen i jämte




Här ser man då när vi tar ett vävnadsprov



Resten av lite saker =)


Nu har jag en bild på 2  KAD








Så nu har jag fixat och donat,,.,

Men är inte riktigt klar ännu..


Sängen



Kuddarna



Lampan



Mina hopp och fred tavlor



De andra tavlorna



Så blev det tillsammans



Mina hjärtspeglar



Städdax

Idag ja =/ Jobbigt... =( Men ska passa på att inreda mitt rum oxå, köpte hjärtformade speglar som jag ska klistra fast på väggen=) Sen ska min gamla data ut och lite sånt =) Jag får ta kort så får ni se sen hur det blev =)

Hej så länge...

I'll be back

Shoppat på Gekås idag =)

Hittade en hel del, inom rimliga priser ;) Jag har tagit nårra foton som ni kan se =) men inte med världens bästa mobilkamera dock =P


Min klänning som jag tänkte ha på en inflyttningsfest nu till helgen!!




Ett guldigt skärp, som jag fyndade =)



Träningskläder, man ser dock inte de svarta byxorna som jag har under tröjan.



Sen hittade jag en söt necesär som jag upptäckte låg 5 i för 10 kr!! =) Me Like =)=)


Så det var det jag hittade som fynd sen hittade jag juh en massa mera =)

Men nu ska jag pysa ner i sängen och sova.. Är trött, har varit en lång dag... Natti Natti =)

Andra dagen man mår illa nu ja =/

Usch jag är så trött på det nu.. Och det dummaste är att det kommer i omgångar :(
Idag har jag sovit och sovit.. Är så trött förstår inte varför??




Imon är det Gekås som gäller!! =) Ska se om jag kan hitta lite träningskläder och nån snygg klänning tills på lördag, då jag ska på en inflyttningsfest. Ska bli skoj!!




Illamående.. suck..

Mm, nu har man åkt på att bli sjuk med =/ Gah...

Bara jag blir frisk tills på onsdag så.. Då ska jag, min syrra och min mamma åka till Gekås..  På lördag är det inflyttningsfest=) Skall bli skoj!! 

Det är det som lyser upp min vecka.. Annars hade jag fortfarande gått runt i skiten.. Vissa förstår inte att man inte vill vara ett reservhjul, utan man vill ge och få... Men ack nej, inte då.. Så jag har dragit mig ur den skiten och står idag på egna ben och ser framåt, inte bakåt!! Har andra vänner som är bättre, som förstår mig och som vet vad vänner är till för. Att man hör av sig till varandra och inte att en ska höra av sig till alla andra. Tack och lov för det!! Tackar dig Linda, du är verkligen min ängel just nu. Utan dig hade jag varit kvar i skiten. Men du såg till att jag lyfte blicken högre!! Dig är jag evigt tacksam för!! Gunilla du finns där för mig, och ändå har vi inte kännt varandra länge!! Ulrika, min klassis ;) Du lyssnar på mig och förstår hur jag har och har haft det.. Emma, du lyssnar på mig och ger råd.

Förlorad i mörkret - Big Rob och Annie

The beauty - Jolly Harbour

En termin kvar..

Mm idag började kursen sjukvård, lärarn var sjuk eller som elin hade sagt magistern är sjuk xD
Haha hon e juh för go=) Det är rätt många som är hemma nu för att de är sjuka..
Jag har som tur bara lite förskyldning och det är jag glad för.. =)
Vill juh inte bli sjuk, inte skoj juh x(
Hm.. på fredag får jag pengar=), imon ska jag till tandis och laga de sista hålen för hoppningsvis,.,
Har inte råd egentligen men tur att man har snälla föräldrar.
Imon är det gympa oxå=) Roligt e det=)=)

Nu ska jag nog ta och måla mina tavelramar svarta=)

Bye!!!



Onda hotet..

Jag verkar glad och lycklig på utsidan.. Men det är jag inte på insidan. Det växer och växer.. Och det är inget bra..

Nerdragen i skiten igen..

Gah.. Typiskt.. Bara för att man tar bort en död blogg så får man skit för det.. Men vadå om ingen skriver vad ska man då ha den till? Och inte nog med det så verkar de tro att det ligger annat bakom.. Blir så trött på det.. Nä om man skulle bli som de flesta av "mina" kompisar.. Tyck synd om mig, allt ska handla om mig själv.. Men NEJ jag orkar inte med sånt skit..  Tack och lov att jag har mina andra vänner!! Linda- vi hade skoj igår och tack för att du ville lyssna på mina problem.. Stackare.. haha xD Nilla-  jag vet att jag har dig min vän :) Emma- det är bra att ha dig som lilla syster, du verkar ha samma problem som mig, så vi rådfrågar varandra =)

Nä nu måste jag ta och ringa ett samtal till min mormor, ska kolla om hon vet nåt ställe där man kan köpa tavlor=) Behöver förnya mig lite.. Hmm... Ja ja hehe xD


vad händer ikväll?

Jag skall åka till Linda och så ska vi åka och handla lite mat, sen ska vi laga nåt gott och sedan prata ut om våra problem,,, Iaf mina,.,., Det är en äkta vän det!!
Den enda vän som jag har bra kontakt med, det är du Linda.
Sen tackar jag även Ulrika för att du finns där för mig.
Och Gunilla, du gör så att man skiner upp när man läser dina kommentarer här på ens blogg, fastän om vi inte umgås så mycket så vet jag att du finns där.
Och till alla er andra, vet jag inte om det finns nåt att säga mer än "..."
Men ni ska veta mina vänner att jag alltid ställer upp för er med, och det hoppas jag att ni vet om!!
Love ja <3






There You'll Be - Faith Hill


...??

Fått ett svar på detta som jag skrivit om.. Att jag är demonen, att jag är patetisk att skylla på andra?? Men vem skyller jag på?? Och som sagt "det är alltid nån som trycker ner en i skiten igen" Tack så mycker för det Adam, den som är patetisk är juh du!! Skriv inte till mig då. Ber inte om nån uppmärksamhet eller att andra ska tycka synd om mig.. jag skriver för min egen skull.. Men tyvärr förstår inte alla det... Blev kallad av Joakim att jag är en emo... Mm eller hur?? Där har vi en till patetisk och omogen människa. Om jag hade vatt en emo hade jag inte levt idag.. Så många hemska saker som ni sklriver till mig har man nästan lust att göra....

Så slutligen: Lägg dig inte i mitt liv, men det finns juh de som gör det ändå.. Tex: Adam och Joakim

Krossad...



Tyvärr är det jag känner nu... Usch.. Är jag feg? Är jag ful? Är jag osäker? Ja det e la inte så konstigt.. Pratat med en helmysig kille i ca 2-3 timmar.. Men när han begär för mkt så drar jag mig undan.. Och det är tydligen fel?? Kan man inte få vara sig själv nån enstaka gång?? Jag vill inte spela.. Jag vill vara mig själv!! Cicci!!! Men nej det ska alltid vara nån som har nån åsikt och skall trycka ner en i skiten igen.. Jag orkar snart inte mer.. Det känns som att jag mitt "jag" kommer att försvinna, det håller på att suddas bort.. Jag orkar snart inte mer.. Har fått ta så mkt skit nu så jag spyr snart.. Jag vill bara gå och gömma mig nånstanns. Jag vill inte. Låt mig va.. Vill inte.. Men får inte..


I'm so sad and tired on this people who are shutting me in this shit!!

F*ck Them!!

So what - Pink


Dagen efter...

ja du, är dag har man vatt bakis.. tyvärr inte längre hehe xD det var en händelsesam kväll igår=/ man hade skoj, åt mat med goa vä'nnert, fick dricka i sig.. blev ledsen, gick på stan själv i mörkret, blev lite gladare, sen sov jag sedan var det tills jag vaknade idag.. och då var jag trött kan jag lova!! idag har jag ätit mat hos min farmor och farfar, det är viktigt för henne att jag säger att jag har vatt hos dem båda, fast brukar säga bara farmor ändå.. men men.. hehe xD det var gott.. moa hunden hade fått vara ute och spåra efter vilt :) och farfar hade hjälpt henne.. hon är inte så gammal än så.. men men sen kom pappa och hämtade mig. sedan hem och nu sitter jag här.. har typ inget och göra och är rätt rastlös...=/ funderar på om jag skall åka upp till hemköp och köpa lite coctailtomater och nåt mera.. men vet inte vad ännu.. Iaf skall gå nu puss hej!!

Lamt i skolan... =/

Mm kan man lugnt säga att det ä'r.. Ätit kycklingtallrik så jag är rätt mätt nu=) Tihi!!  Sista lektionen nu,.,. Men men ska ta och logga nu skriver mera sen=)

RSS 2.0