Denna dagen ett liv..

Från Saltkråkan som Farbror Melkersson säger..


Idag är de träning som gäller, men ja är så jädra Trött!! Skit e vad det är... Fick sätta i mina linser idag, och de gick bra.


Hm vad ska jag annars göra då? NJA måste träna iaf!! Nu pepp musik =)

Då är man linsägare nu =)

Japp hämtade de idag, inge problem med o sätta in och ta ut:) Dock skavde de lite men tydligen normalt. Ser jätte bra nu iaf =)=)


I Helgen har jag vatt hemma i kära O-ström med Killen <3 Bara slappat och varvat med film, när vi inte vatt i Ullared eller vatt och plockat svamp. Hittade 2 klänningar/linnen som ja ska ha i helgen =) Annars går ja mest runt i jeans nu när de blivit så kallt =S

Hm var hundvakt idag =) Satan va rädd Jackson blev när jag kom ut från duschen. Han är tydligen rädd för nakna människor:P Snacka om yl de blev haha xD


Idag åkte vi hem till Ö-karup, ska stanna här tills söndag =)


Sen i veckan ska jag börja med min träning igen, nu får man allt röra på fläsket igen ;)


See ya!!


Sista natten på jobbet ~ Vissa människor förstår jag mig inte på

Då är det bara en natt kvar, ska bli skönt att få vara ledig. Just nu håller jag på och packar mina saker. Mkt som skall med. Håller på o tvättar de sista av mina kläder nu.

Berättade för en på mitt jobb ang om att flytta hem igen och att killen ska flytta till hbg, då sa hon; det kanske tar slut då emellan er? Jahapp jo man tackar.. Nja kanske inte redigt. Det är juh bara nu under sommaren som vi bott ihop, annars har vi juh haft distans. det är bara det att det tar en timme för mig att köra ner, innan har de tagit 30 min.. Men men bara för att man har ett distans förhållande behöver inte de betyda att de kommer att ta slut. Blev måttligt sur där..

Nej jag tror de kommer bli bra, vi kommer antagligen att ses på helgerna så..

Varför oroa sig? Vi är juh inte där nu..


Nej får ta och packa de sista nu:P Ska ta och lyfta på kläderna här och se om jag hittar nåt som är mitt.


See ya later!!



Jahapp, Flytta hem te helgen då :(

Japp så är det. Jobbet slutar om 2 nätter sen hem till kära o-ström igen.. Måste packa ner alla saker samt ta hem min kära cykel =) 2 Veckor ska ja vara ledig sen ska jag söka jobb i massor. Kommer sakna att inte få vara med min Älskling Simon varje dag. Han ska flytta ner till hbg.. Men vi ska ses på helgerna. Men ändå. Mer än 8 månder har gått sen vi första gången sågs.. Undra om vi håller ihop framöver. Jag hoppas iaf :)

På lördag ska jag och älsklingen till ullared. Hoppas jag får tag i lite flera klänningar/kläder då.. As kallt o gå i klänning nu har jag märkt.. =(

På måndag ska jag få linser, ska bli nice. Kunde se skit bra hehe när jag provade de:P Är juh typ blind utan, o mina glasögon e inget vidare bra dem helller. Så nya på dem oxå:P Så ska prova i 30 dagar sen får vi se om ja ska fortsätta med linserna eller hur de kommer att bli.



See ya!


Torsdag och ska jobba natt.

Andra natten jag går på nu. Känns att man jobbade 5 nätter i förra.. Så vad har hänt idag då? Jo Simon sökte jobb på statoil och sedan passade vi på att åka till mellbystrand maxi, köpte 2 paket jumbo räkor för 49:- st samt 5 kg räkor för 129:- inte så farligt faktiskt. Samt 2 baguetter för 15:- Så det blir skagenbaguett ikväll och sedan iväg till jobbet proppmätt =)=) Haha satt och skrattade för mig själv när jag och Simon åkte hem ifrån maxi, en rolig händelse som hände på jobbet. Jag satt och skrattade och Simon satt och kollade skumt på mig så jag skrattade bara ännu mera..


Och på Lördag blir det Lite kräftor och räkor och sånt gott =) Kanske en nubbe till ;)


Dags och kolla vidare =) See ya!


RSS 2.0