Ont i min vänstra axel =(

Usch de gör ont att bara böja på armen, smärtar upp till axeln då.. Måste ha varit för flytten som jag har så ont =(


Idag ska jag åka hem från Simon. Förhppningsvis kommer han till mig i helgen :) Men måste erkänna, jag längtar hem till min stora fina säng =)

Sen har jag kommit på en sak oxå. Finns bara en man som jag vill dela mitt liv med och det är min Äslkling Simon!! Aw är så kär så jag tror mitt hjärta spricker när jag inte är med honom..

Vem sa att 2 tjejer inte fixar att ta upp en divan soffa själva för 4:a våningar??

Skam den som ger sig. Men vi grejjade de faktiskt. Men ska berätta ifrån början.

I tisdags kväll skulle jag ge mig på att köra med en  och ett gammalt hästsläp. Aldrig kört med släp innan. Jag och Linda åkte och hämtade en divansoffa , vi fick hjälp av 2 killar att bära ut den, de var rätt bra andfådda, för att ha bärt 2 delar av soffan ca 20 m. När jag skulle backa ut så står de som linda köpte soffan av och hån skrattar, och inte nog med det säger ena tjejjen spydigt att "men min kille kan hjälpa er och backa med släpet". Jag hatar sånt. Så arg som jag var fick han ta över och backade släpet. Innan vi skulle åka fick vi som svar att vi skulle knacka dörr och få hjälp av 2 stora starka karlar för vi skulle aldrig få upp en divan soffa själva, det klarar aldrig 2 tjejer av..

Som sagt Jag och Linda åkte iväg, när vi kommer fram till en rondell så kör de om oss fort och snävt. När vi börjar närma oss rödljuset saktar jag ner och lägger i ettan. Tro det eller ej men en gammal volvo och ett gammalt hästsläp drar om den nya bmw.. Haha!! Det kändes gott. Sedan när vi kört i 60 ett tag, då kör de om i ca 90-110 på en 60 väg.. Mycket moget eller vad tycker ni?

När vi kom fram till Lindas nya lägenhet så sa vi de att kan vi raisa mot en ny bmw ska vi fixa att ta upp en soffa oxå. Och mycket riktigt, 40 min senare var soffan på plats på 4:e våningen!! Vem sa att 2 tjejer inte fixar att ta en divan soffa själva? Visst vi var andfådda men de var kanske inte så konstigt??


Från tisdag kväll till torsdag kväll  har vi flyttat alla Lindas saker plus hennes brorsas. Burit tunga möbler och lådor upp och nerför 4 våningar. Det är inte dåligt det..

Sa de att man ser en 22 årings kropp men på insidan är det en 90 årings.. Första dagen hade jag jätte ont i benen, kunde knappt gå, nästa dag hade jag ont i hela kroppen och fram tes idag har jag mest ont i rumpan :( Känns att man sprungit i trappor..




Så arg man kan bli på de som skapar grupper på Facebook...

Kommunal finns på fb och de anser att de är socialdemokratier.. Men bara för att skaparen är det, ska vi då som är med i kommunal bli påverkade av deras inlägg att rösta på (S) ? Jag tycker det är jätte dålig stil. Jag tycker inte man ska påverka andra att rösta på ett parti bara för att man själv tycker om just det partiet. Vi har alla olika åsikter så varför accepterar man inte bara dem och går vidare. Varför hänga upp sig på de åsikter som sticker utanför ens egna ramar? Ibland förstår jag mig inte på folk!

Det ska bli intressant och se vilka som kommer att sitta på tronen efter valet. Tycker synd att det bara kretsar runt 2 st partier nu, det finns flera andra partier att välja emellan. Är man inte (S) då är man tydligen (M). Hm ja just de ja.. Eller inte!!


Och må största eller lilla parti vinna =)







Så hur har min dag annars varit? Jo den har vatt jätte bra. Gick upp vid 11 och sen har ja spelat och kollat film med Älsklingen =) Var uppe i affären och fick handlat lite mjölk. Får äta resterna sen igår, grillad kyckling, med klyftpotatis och bearnaise sås =)


Dags och logga kram hej!!


RSS 2.0