Idag åker jag..

Hem till Simon ska bli nice:) Fira Valborg ute i Vejby oxå. Ikväll blir det mys och vi ska äta lite god frukt och dylikt=)




Trevlig Valborg :)

Ville ba visa detta.. Och du vet vem du är =)


Nu e ja ännu argare än vad ja var förut...

Ni ska få läsa själva:

-jag vill vara hon i grööööönt fast det verkar som att man inte behöver trosorna, det finns ju annat som täcker;-)

-Flytborg 2010? :P

Mitt svar:
-trevligt och göra narr av stora kvinnor... INTE!! Tror inte ni hade velat att nån annan hade gjort narr av er??!! Vi har alla former och vi ser alla olika ut. Det är bara att acceptera det och ssluta klaga.

Fick självklart kommentarer på detta:

-Meeen....håll med!!!de här damerna är ju extrema!!!

-Men herregud man måste väl kunna skoja lite.
Gå ur gruppen om du inte trivs!

Då fick jag nog och skrev detta:
-
kanske att de e extrema, men man ska inte skoja för de ändå.. Om du hade vatt så stor. Hur hade du kännt?? Att folk skrattade åt dig?? Tack vare dagens samhälle så är de få kvinnor med härliga kurvor som inte vågar visa sig på stranden, tack vare att de är nån som börjar skoja om någon bild de sett..

Fick nyss en till kommentar:
-Härliga kurvor är hälsosamma kurvor. resten är INTE härligt.

Svarade med detta:
-
Men hur vet du att de inte är lyckliga då?? Varför skulle de annars le och ställa upp att bli fotade?? Jag tycker de är starkt gjort! Det finns många som gömmer sig under stora huvtröjor som inte vågar visa sig.

Fick ett svar till:
-
Jag hade ju inte klätt min kropp i en bikini allafall!!!!!

Svarade:
-Det är upp till dig..

Fick ännu ett svar:
-Säger bara en sak:www.citadellkliniken.se

Svarade:
-
jaså? tänkt och själv gå dit eller??


Skrev även på min status så här:
-
Förbannad!! På folk som inte kan acceptera att vi alla ser olika ut.. Vi har alla olika storlekar. Varför hänga upp och klaga på andra, Sköt dig själv och skit i andras utseende.. Gah!!

extra arg blir ja när man joinar en grupp som är emot smalhet typ.. Så lägger de upp en jädra bild på en fotomodell?? Va fan??

De ska inte klanka ner på andra för att dem är större än dem själva..


Lägger till en bild oxå. Tolka det hur ni vill, men jag tycker inte det är nåt fel med och ha extra kilon på sig!! Bara man är nöjd med sig själv, så ska andra ge fan i och tycka och säga.






Magnum Gold??

Den testar jag nu.. guldigt skal av choklad. inuti en krämig god vanilglass med kola inuti.

Jag kan tycka att de skulle ha bojkottat kolan..
Sen blir man lite rädd när man äter de guldiga chokladskalet.. Kan undra vad de e för tillsatser de har där.

Mitt betyg blir: 2 av 5

Den går o äta, men ingen jag rekoemenderar..


Nu e ja trött o seg..

Får väl se om ja orkar se Sökarna eller The Notebook, eller om jag ser någon annan film. Hade kunnat lägga mig ner och sova just nu känner jag.

Jag har vatt i stan med syrran idag då elvis inte kunde få ut nåt vatten i sin nya flaska, så vi åkte in o köpte en ny, en som han hade innan. Hoppas inte denna oxå blir sönderbiten, annars blire en dyr räkning för syrran.

Var ute och gick idag, sprang faktiskt längre än igår. Så de e jag nöjd med. Men de var kallare ute idag. Hoppas de e varmare imon.. Annars blire på med lite tjockare kläder.

Blir att fira Valborg med pojken på fredag, får se bara hur jag kommer dit. Men de löser nog sig.

Nu ska jag ta och göra nåt, och imon ska jag nog städa om ja orkar, för de behövs jädra in i mig..

Hej svejs






Nu är de läggdags.

Så natti Natti!! =)=)



Måste ba visa vad ja fick av min pojke idag:

du ska veta att jag är väldigt glad över att ha träffat dig  
och trivs att vara med dig


Så glad att jag har honom. Han är mitt hjärta



Neeeeejjjjj, de regnar.,,, Jaha då blir på med regnkläder imon då.. För ut ska jag =)





Då har man rört på fläsket xD

Gick en bra bit innan jag började jogga smått i en uppförbacke. Men satan vikken värk ja hade i mina ben när ja var påväg hemmåt =) Hihi. Men skönt var de och varmt. Räckte gott o väl en tjocktröja o ett par linnen under.

Imon blir det samma veva igen.

Plus detta kör jag lite övningar med överkroppen. =)=) Vi får hoppas detta håller i sig. Tänkte ja skulle ro lite ikväll med.

Får bli spagetti sen idag, när mamma åkt.

Kram hej



Ut och springa idag samt träna. Vad har hänt med mig??

Absolut ingen aning mer än att ja vill ha lite kondis igen samt tillbaka styrkan i min kropp. Så peppar mig själv just nu med grym musik.. Nämligen låtarna som var med i Rocky filmerna xD


Så ska ut idag, är redan iordning, får trycka i mig en morot först innan ja sticker ut. Hm får se hur de går med springandet, lär va död efter 20 meter.. Men de e bra för mina ben och hela mig =)=)



Ännu en underbar helg med pojken som gått för fort..

Fredagen åkte jag hem till pojken och på kvällen när han tränade så hällde jag upp lite vin i 2 glas, ställde fram lite jordgubbar och vindruvor, tände ljus och satte på mig min gröna klänning. Han blev glad och vi hade de dunder mysigt =)

Lördagen, då kollade vi på Tillbaka Till framtiden filmerna samt var ute på stranden och gick :)

Min pojke som blundar.






Blir nog att bada här till sommaren. Hoppas på en fin sommar.

Söndag, tog vi de bara lugnt och myste med varann.

En helg som gick för fort..

Fredagen, var hemma hos mormor, packade, duschade och sedan åkte ja hem. Gjorde iordning mig och sedan packade om. På kvällen kom Simon och hans mamma o hämtade mig. Vi åkte ner till Simon och på kvällen tittade vi på film och myste.

Lördagen, Sovmorgon fick man. Bertil som kom på oss. ^^ Haha. Sedan fick jag köra Simon bil, en Opel Calibra, den var nice och köra. Sen åkte vi till Vejby och typ bara duschade och gjorde oss fina. Samt att jag fick jätte ont i magen, men de gick över som tur var. Vi åkte in till Ängelholm och Simon bjöd mig på Alice i Underlandet 3D 
(Helt okej film och hä'ftigt med 3D) och sedan kinamat. Detta fick jag i födelsedagspresent. Han e så söt =) Och han är mitt hjärta. Sen åkte vi hem och kollade en till film. Sen har ja för mig att vi somnade.

Söndagen, vaknade och kollade film. Åt lite rester sen kvällen innan och sen åkte vi hem till Simon. Buskörde på vägen hem. Har nu kört mitt fortaste xD Men kul var de. Sen åkte jag hem, fick skjuts av Emma.

Så var den helgen slut. Men kul hade jag =)






RSS 2.0