Feber, huvudvärk och illamående. Vart ska detta sluta? Influensa på ingång??

Usch ja, inte kunnat sova.. Feberfrossar, ena minuten fryser jag o i nästa är jag kökhet, sen har jag nu spänningshuvudvärk och på det hela mår jag fruktansvärt illa.. Känns som om att jag ska spy.. =/ Blir att ringa jobbet nu så fort klockan blir kvart i sju.. Ingen skola blire heller... Så syrran får åka själv.. Får försöka sova sen... Hur nu det ska gå till =/




En stor överraskning..

Fick precis reda på att jag och simon hade något att fira. Och jag skulle själv gissa ut vad det var, men självklart fattade ja inte det och fick order om att kolla min mail. Jaha tänkte jag, vad kan det nu vara^^. Men kollade och då fick ja reda på att han ville bli tillsammans med mig :) Jag fick tårar i ögonen. Kan ännu inte förstå att det är sant. Kommer nog ta nån dag o smälta tror jag.. Men satan va glad jag är..!!



Hemkommen från helsingborg..

Så vad hittade jag? 2 t-shirts med tryck, och lite batterier. Det var allt. Sedan tog vi mc donalds på vägen hem xD Gott!! Så har en cheeseburgare kvar som ja tänkte ta sen ikväll :P








Där är dem, rött shyssta faktiskt. Btw min första rosa tröja ^^


Så vad händer idag?

Funderar på om ska åka en sväng. De får bli väla och ikea i såna fall. De har juh öppet te 18 iaf.. Så det blir jag, Linda och Gunilla. Ska bli najs. Kameran ska med, här ska tas bilder mohaha... Moget ja vet^^ Men man får vara en tönt ibland. Och man får vara den man vill, när man vill!! Som på bilden, jag vill vara fri och ha min styrka inom mig, för jag vet vem jag är..

Men ska ta o gå nu..

Kram hej.



Lördag - en kall dag

Satan i gatan va kallt det är.. Inte bara kallt ute heller utan inne med, det tränger juh rätt in från fönstrerna. Sitter nu med raggsockar, kofta, klänning, leggings, benvärmare och en stor filt på mig, dags och sätta på sig ett par vantar med kanske? När jag är kall och skriver får jag jätte ont i mina fingrar.. Svårt o skriva och får kramp.

Vad händer ikväll då? Meningen var att jag skulle ha följt med
Linda ut men ja orkar inte... Känns som om ja vatt överallt på ba några dagar. Helt slut. Så får bli en innesittar kväll med min ljuva data ist:) Har man tur kanske man får tag på nån rolig filur med som man kan snacka med... =)=)

Tänkte kolla på filmen -
What woman want, men ja vet inte om ja har så stor lust längre. Gillar musiken ja lyssnar på nu. Det är Jimmy - M.I.A. Helt okey låt faktiskt :)

Passade på att ta lite nya kort på mig ^^, Blir så när man har en egen kamera :) Hehe







Inget så speciellt med bilderna.. Bara jag ^^ Dags o gå. Hej svejs

Fredag...

Ska jobba idag mellan 7-11. Hoppas det går fort, har egentligen inte lust o jobba.. Hade helst vilja mysa med någon annan nu..  Och få sova vidare ^^. Men men det är juh inget långt pass så de e ba te o stå ut.. Jag tror jag har mött en av de trevligaste, snällaste och raraste pojken i mitt liv. Hoppas vi ses snart igen, för de är inte kul o sova ensam... Eller va ensam.. Kommit på det att jag inte är någon ensamvarg så som ja trodde... Men men där ser man.. Nu ska ja ta o åka te jobbet, eller ja iaf att förbereda mig.. Skrapa rutor o så om de behövs.. Men men nu ska jag gå, Kram ha det!!




En mkt stor chans att jag håller på och falla för någon speciell nu..

Japp då så ere.. Innan har ja inte kännt nåt så starkt men nu börjar de kännas, tror de är för att nu är man ifrån varandra med.. Och man hinner känna efter vad man egentligen känner. Det känns bra att känna så här med.

Men önskar han vore här nu, få känna hans armar runt sig och veta att han gillar mig.




Hemma efter en mysig vecka hos Simon.

Firade nyår med Simon och det var trevligt:) Stannade några dagar extra men men hade jätte mysigt:) Så vad gjorde vi då?? Jo vi myste, kollade film, käkade goda maträtter, umgicks med hans vänner, var på middag hos hans mamma, sov osv.. 



Passade på att plåta några bilder på honom när han tränade... Min så pilla bli!!






Men nu ska jag nörda vidare har en del att stå i nu :) See ya!!

RSS 2.0