Nyår med Simon i Båstad..

Blire :) Ska bli kul och se hur han har det där nere. Uscha men har en hel del ja ska få med mig imon, ska fixa datorhögtalare, skumpa, få in drickan i bilen samt packningen. Hur ska det gå med min arm?? Mm Jag tror jag har gjort illa den, för de gör rätt ont bara jag tar på jackan ibland, och då ere illa.. Gott nytt år. Dags för mig o gå vidare, har en del o göra som sagt!! Kram hej


Så vad händer på nyår då?

Inte den blekaste aning.. Har inte lust med nåt. Känner inte ens att jag vill fira det.. Vad negativ ja låter, tråkigt men sant.. Och om ja ska fira den så har jag beslutångest.. Virrevarr asså.. Sen hjälper det inte med att jag vatt arg/ledsen/irreterad nu i en vecka.. Fått reda på lite saker samt fått höra.. Och de e inget positivt.


Imon ska syrran o ja te väla, får se om man hittar nåt på rean.. Ska fixa present te mormor oxå.. Hon fyller år på måndag, hela 65 år. Då blire nog julmat...

Men ska gå nu, måste ta min medicin snart.. Kram hej

Äntligen fick jag min kamera =)

Så nu har jag tagit lite kort :) E trevlig julafton men jag har vatt trött rätt igenom.. Och otur som man har har man åkt på urininvägsinfektion.. Inte kul. Haft jätte ont och blod var te o med.. Då blev ja rätt skraj.. Haft det en gång innan men då sprang ja ba på toa, hade knappt ont då.. Inte kul. Men slapp åka te akuten iaf, för min kusin hade tabletter som tur var, så nu äter man såna och spyr i handfatet ungefär =/.. Men men de hjälper nog hoppas jag, medicinerna asså.

Imon ska jag och fidde fixa min data så förhoppningsvis kan jag använda den imon.. =) Det är rätt positivt.

Vad händer på nyår då? Jag vet inte ännu. Kan inte bestämma mig.. Men ska ta o glo på robin hood serien nu. Är helt slut. Dags och sova, Ja tack!!

Ha det fint!! Kramar Cicci


Dan före doppare dan..

Så nu har några mysiga dagar gått med Simon. Ska bli spännande o se vad detta kan leda till :) Hehe

Fick köpa en bingolott till ikväll, vi får se om man vinner något :) Haha inte en chans, med andra ord :P

nä nu ska ja ta o äta bakelse.. kram hej

Det finns inga perfekta människor...

Nu e jag trött särskilt på en viss person, och jag tror att du vet vem du är oxå. Jag hatar verkligen folk som klankar ner på andra och som är avundsjuka på andra. Sköt dig själv och skit i andra, kan vara ett tips. Varför vara elak och sprida en massa falska saker om folk?? Tacka vet jag att jag inte är sån som dig. Jag är ärlig, öppen och bedömer en person på insidan, inte på utsidan. Och det finns inga perfekta människor, bara perfekta avsikter. Varför inte acceptera och respektera att vi ser alla olika ut, har olika storlekar och pratar olika språk? Jag tror att de människor som tycker att det är negativt och ha lite mage eller snea tänder inte mår bra själva. De letar fel på andra som egentligen inte är några fel utan det är ett av sitt yttre, dem klankar på andra för att framstå som bättre. Men i mina ögon blir man liten när man tänker så. Varför göra nån annan illa? Hade du velat få det tebaka?? För det e just det som händer, folk som klankar på andra får oftast det tillbaka fast i andra skeden. Jag tycker man är bra som man är oavsett hur utsidan än ser ut, insidan som personen sitter i. Ögonen ser utsidan, hjärnan ser insidan. Vad vill du ha?


Slut på mitt, dags o dra vidare. Kram, ha det. Ps. Ta ingen skit för hur du än ser ut eller är, va stolt över den du är istället. Dem är bara avundsjuka för att de aldrig kan bli som du. Ds.

Önskar jag mådde bättre.

Akuten blev de igår natt, hade andnöd samt ont i magen. Hyperventilerade, första gången jag gör det.. Kommer dit och dem konstaterar en virusinfektion i halsen, drf mina mandlar svullnat upp. Får medicin för att utvidga luftrören lite. Finns inget som hjälper mot detta utan kroppen måste själv ta hand om detta. När jag kommer hem har ja skit ont i magen och viker mig dubbel av smärtan. Ringer vårdcentralen och sköterskan konstaterar nån form av maginfluensa. Ta hand om magen och tänka på vad man äter. Var uppe i ett dygn, lyckades somna i datastolen med hög musik i lurarna.. Fråga mig inte hur de gick te men men. Sedan har jag sovit fram o tebaka. Är jätte seg och har ingen som helst ork. Åkte och köpte proviva, inget jag rekomenderar. Usch... Men köpte nån fil som har bra bakterier i sig som ska va skonsam mot magen.. Fick i mig lite fil igår, magen lugnade ner sig, men fick ändå kramper efteråt. Nu var de nån timme sen jag fick sista smärtan men nu har jag obehaget att känna av golfbollen som sitter i halsen.. Drf jag inte kan sova =/ Så de blir att få va uppe tes de lugnat ner sig lite..

Men ska ta och gå vidare. Hej svejs. På återseende..





Torsdag..

Hade några tillbakablickar. Vissa killar kan bara dra åt helvete. Man kan nog tro att jag är ytlig och bara vill ha en sak, men detta stämmer inte. Jag söker det som så många söker, men jag har otur så är det bara. Den som lever får se. Jag har nog rätt mkt piggar utåt nu, är så trött på dessa olika raggningsfraser och flörtknep dem kör med. Jag dissar rätt mkt killar oxå, även om det inte tros vara så. Jag orkar helt enkelt inte lägga ner nån energi.












Madrass Jag??

Jo tack kära syster att du säger så om din stora syster.. Bara för att man har dejter behöver inte det sluta med sex.. Tror hon bara är avundsjuk att hon måste ha 1 bara.. haha ;) nä så vild är jag inte.. bara haft 2 killar detta året och då man väl ingen madrass heller??


See ya laters!!

1:a dec nu då

Känns inte som att det är vinter, snarare höst eller nåt.. Adventsljusstaken e uppe iaf. Hjälpt en kompis och fixa lite i hennes lägenhet, blir som en ny när man bara får upp lite gardiner :)

ajja dags o lägga sig tror jag ;) hehe ha de bye

RSS 2.0