Målat nyss..

Motiv på Kalle Anka. Hm, rätt hyffsad för att inte ha målat på ett tag. Men jag vet att jag inte är ett proffs...

Suddig bild men jag kunde inte få det bättre!!


Söndag..

En trist och grå dag. Jag och Linda gör inget mer än och slappar typ. Helgen har vatt hel vild. Ni skulle ha vatt med. Hehe. I fredas var det utgång och vi hamnade nere på Bond. Dansade från 00.00 till 03.00 ca. Slog nog vårat dansrekord där hehe. Många killar och många diss blev det. Inte för att vi blev dissade snarare att de blev tvärtom. Man går inte på krogen för att få ragg, snarare att man vill dansa=) Det är mitt motto iaf. Igår var det redigt slapp, läsk, mat och god efterrätt. Det kunde inte bli bättre. Jo kanske att vi dog av skratt då vi båda 2 såg höggravida ut.. Haha. Vi drev med killarna lite oxå. Kuligt;) Idag har vi haft sovmorron, jag drömde om äckliga spindlar medans Linda drömde söta... Hm. Livet är inte rättvist. Så idag är jag seg, så in i helv*te.. Kanske ska åka o kolla på skor men får se om man orkar..


Nu ska jag dra vidare. Hej svejs!!


Linda och Jag


Det går framåt.

Ja har tvättat en maskin tvätt, och plockat upp alla kuddar på golvet och lagt dem i sängen=) samt att jag har hängt in alla kläder i garderoben =) Så nu har jag iaf gjort något.


Shrink

Precis kollat på filmen Shrink. Helt okej. Man kunde inte sluta titta på den.

Betyg: 4 av 5.

Genre: Drama

Handlar om: Unable to cope with a recent personal tragedy, LA's top celebrity shrink turns into a pothead with no concern for his appearance and a creeping sense of his inability to help his patients.



Söndag.

Helt slut och jätte seg.. Hur ska detta gå med städningen och tvättningen då?? Ajja det får gå som det vill idag. Orkar inte bry mig om det inte blir något resultat..

Det är en klänning dag idag, så jag springer runt i min röd/svarta klänning. Nä får la ta och sätta fart.
Hej svejs

Shopping, skratt, kyrkogården och smycken.

Ja det består dagen av. Åkte in med min kära syster på middagen in till Halmstad för att hon skulle shoppa lite. Hon handlade la för över 2000:- men jag höll mig på 300:- ungefär. Sedan åkte vi och handlade några röd/oranga rosor och körde ut till Annas grav. Vi vandrade runt i en timme innan vi hittade till hennes plats. Den var jätte fin och man blev tårögd när man läste det hennes pojkvän hade skrivit på stenen.


Jag och blommorna, nånstanns på kyrkogården..



På stenen står det: Godnatt, älskar Dig, love you, sov gott.




Sedan åkte vi till vår mormor och morfar och var med våra små kusiner. Sedan in till staden och sedan hem med thaimat. Jag har huset för mig själv idag så det är rätt najs:) Hehe. Men provade min kläder som jag har beställt oxå¨, fast blev en del som jag fick ska jag lämna tebaka, de satt inte bra.. Hm..



Men de var detta jag bestämde mig för o ta =)




Igår så pratade jag i tele igen, mkt trevligt och ja han e nog allt speciell om han står ut o prata med mig så länge haha xD


Outfiten för mig ikväll

Blev så här..



Nu så..

Ser man bättre ut.


Klippas ja tack"!!

Mm du förstår nog, när du ser denna bilden xD


Gör iordning mig för middagen.

Mm ja =) Jag går iaf, för skulle ja må dåligt kan man juh alltid åka hem =) Är juh inte så att man är fast eller så..

Men här e en bild på mig iaf xD Skrattade som bara den när hade tagit den haha xD



Vägg, stalker och fel tonart..

Känns som om att man har sprungit in i en vägg, typ så känns det i bröstet... =/ Ja det är hemskt. Gör ont när jag typ hostar, och ont när jag rätar på ryggen.. Är det nåt som är fel då?? What a F*ck..

Blir ingen middag för mig ikväll, jhar typ bestämt mig nu.. Är seg trött, huvudvärk som kommer och går och nu detta med ont i bröstet. Undra vad som har hänt egentligen??


Fick precis reda på att jag har en stalker efter mig, hoppas det är en ofarlig typ bara. Hehe..


Sedan sitter jag och sjunger ut för mig sjä'lv och mina grannar, inte för att det låter bra eller nåt, men ja har mina speciell moments =)=)


Haha, ska dra nu iaf!! Ha de!

 This is me, btw


Ont i huvvet...

Ja den har inte släppt... =/ När jag vaknade och skulle resa mig upp var jag jätte yr. Riktigt obehagligt var det iaf.

 

Igår pratade jag nog med en av de intressantaste pojkar som jag iaf har pratat med. Kommer ej ihåg hur länge, men iaf från nio på kvällen till ett på natten, hehe. Får man allt göra om. Lever man länge på nu ;) Haha



Nu idag vet jag inte vad som kommer att hända, eller jo 2 saker. Jag ska fortsätta kolla på Hannah montanas movie, samt få tag på en person =)



Ha det fint!!


*Host host*

Råkade svälja i fel strupe, så nu hostar man på.. Snart är det dags för idol!! yeah!! Kollar just nu klipp på nätet, rätt roligt faktiskt :)

Åkte till eurostop med idag, köpte en jätte god choklad milkshake =) Mumsigt värre

Ajja ska la ta och bläddra vidare ;)

Hej svejs så länge!!




Spränger i huvvet och asa sugen på en Coca Cola..

Gah!!! Vill ha!! Men vågar man sig ut nu??






Äckligt te

Brr.. Råkade få med smakkryddorna eller vad det nu e, med i te:et.. Groose...

Ska ta och hälla ut skiten ist... Eller så tar jag och rensar det med tänderna.. Hm..



Min syrras blogg.... http://emssa.blogg.se/


Vaknade av yrsel och huvudvärk...

Kutade in på toa och spydde upp de jag hade i magen, sedan var jag där typ hela morgonen.. Hm. Och nu har jag skit ont i huvudet.
Var precis nere och hämtade mig en kopp te, se om de kan lindra värken lite. Får nog hämta ett glas med vatten oxå, törstig som ba den är man. Och hälla i sig varmt te är juh inte det bästa inte..


Skulle egentligen åkt in till stan och växlat in lite pengar på Forex samt vatt med syrran, men ja så händer detta.. Någon influensa e det man har.. Gah. Och jag blir aldrig sjuk heller. Så typiskt och gräddet på moset är att jag inte kommer kunna vara med på middagen imon på Verona. Får strängt stanna hemma och träffa de gamla klasskamraterna en annan dag istället. Men satsar nu på att bli frisk!!


Sedan har juh det skett lite förändringar på min blogg, tack vare min kära syster. Men som gengäld så slingade juh jag hennes hår så.. =)=)


Nu dags och gå o hämta vattnet.. Brb tes vidare!!


Tisdag

Hm.. jag vet inte vad jag ska skriva. var juh ett tag sen jag skrev. jag kan la säga det att jag jobbar och står i. någon kille har jag inte skaffat mig än, men det dyker la upp nån när man minst anar det. ja i chattvärlden går det vilt till, som vanligt ;) haha mkt konstigt och knäppt folk ute, men men mkt trevligt folk oxå :):) Kollade på idol idag, så jädra roligt det e :) på fredag e det middag med gamla klassen, hoppas de blir trevligt. får nog åka in te stan imon och växla in lite pengar sen jag var i tyskland.. och ska nog in och kolla på ur och penn med samt ragazze, känner att jag behöver refresha mig lite ;) haha nja smycken behöver jag la inte mera, men man kan alltid kolla. och vem vet? man kanske fyndar..

ni ska få se mina nya skor som jag går i nu=) Älskar dem!!



Svarta skor, rosa sula och rosmönster på sidorna. Love them <3


Hm.. nja nu tar jag och går in på facebook igen, och fortsätter med farmville =)=)

Hej då!! Kramar




I natt sitter jag här..

Hm.. Ja.. Så är det.. lyssnar på låten : Jag tror jag är kär med George S
helt okej låt faktiskt.

något trött är man, men men orka sova xD

igår eller hur man nu ska se det så var jag, en kompis och syrran på loppis + att vi handlade i några andra klädaffärer. måste bara visa det jag köpte =)

2 sjaler och 2 skärp..


 




 



blev rätt så nöjd.. nu dags för mig och lunka vidare. hej svejs


Jobbadag idag ja..

Mm så är det. Jobbade från 12-21 igår och idag börjar jag 7 och går till 13. Jag är helt död men kanske inte så konstigt nu när jag haft influensa.. Ajja, måste dra nu!! Vi ses! =)


Ps. Kan någon städa mitt rum? ;)

Köpte en ny mobil idag..

Ja kanske inte ny, men iaf ny för mig. Nåt får man unna sig nu när man är typ sjuk =/


RSS 2.0